Den første gruppe i ESL Pro League kvalifikationen er spillet, og det endte med at blive Karrigan der sammen med sit nye hold Mousesports satte begge danske hold af, og snupper førstepladsen i gruppen, og derfor et direkte seed til ESL Pro League finalen der bliver spillet senere i år. 

Gruppen var fyldt op med danskere, i form af både North og Optic Gaming, men der var ingen af dem som kunne modstå Karrigan og co. der viste det klart bedste spil, og slog alle tre hold i gruppen. 

Tilbage i gruppen mangler vi stadig at se Optic spille deres sidste kamp, imod ex-Space Soldiers der endnu ikke har formået at vinde nogle kampe. Det ser derfor ud som om både North og Optic går videre til runde 2 af gruppespillet, hvor der bliver spillet om flere pladser videre. 

Gruppens resultater ser ud som følgende:Følg Optics sidste kamp fra kl. 22.00, hvor de kan sikre sig gruppens anden plads. 

Derudover skal vi ikke længere frem end til tirsdag hvor vi tager hul på gruppe B, hvor der også er dansk deltagelse i form af Heroic. Det danske hold skal op imod naboerne fra NiP, samt FaZe og Devils One. Følg gruppe B fra tirsdag d. 16 April kl. 18.20. 

ESL Twitch


33
PUBG
649 kr.
1076
Nordic
1599 kr.
19
Paracon
589 kr.
19
Paracon
999 kr.
30
Paracon
1099 kr.