Finale weekenden til årets første LEC split er i fuld gang, og bød til aften på et opgør imellem Origen og Fnatic. Begge hold har igennem sæsonen forbedret sig uge efter uge, men kun ét af holdene kunne komme i finalen imod G2 Esport der finder sted i morgen. 


Origen 3-1 Fnatic

Før kampen var Fnatic de klare forhåndsfavoritter, men det bliver Origen der kommer flyvende fra start. På trods af at Fnatic trak den famøse Sona/Taric botlane ud af lommen, overkom Origen det og vinder første kamp uden de store problemer. 

I anden kamp bytter rollerne, og det er nu Origen der snupper Sona/Taric i botlane. Denne gang med meget mere succes end da Fnatic spillede det, og Origen vinder endnu en kamp og går op 2-0. 

Det er sjældent man ser hold komme tilbage fra en 0-2, men Fnatic bliver ved med at kæmpe og dominerer tredje kamp. Især RekklesVayne får lov til at få alt det plads der er nødvendigt. 

I fjerde spil viser Origen igen det gode spil fra de to første kampe, og det bliver for meget for Fnatic. Fnatic må se sig slået, og misser årets første finale, og en chance for at kvalificerer sig til MSI


Med dette resultat går Origen i finalen hvor de møder G2 Esport som de tabte til for blot en uge siden med hele 3-0. Følg med på Twitch i morgen for at se om Origen kan forbedre den præstation, og måske blive Europas repræsentant til det kommende MSI.

Følg også den amerikanske LCS finale der bliver spillet på samme Twitch kanal, hvor TSM møder Team Liquid i en dansker præget finale. 

Riot Games


189
gg
100 kr.
171
x-bet.co
100 kr.
675
Nordic
699 kr.
1097
Nordic
1489 kr.
849
Nordic
1599 kr.