Finalen nærmer sig til Blast Pro Series i Miami, og det skulle vise sig at blive en dramatisk andendag set med danske øjne. Igår vandt Astralis deres to første spillerunder over Cloud 9 og NaVi, og i dag skulle de sidste tre runder afgøres inden finalen bliver spillet. 


Runde 3

Astralis 2-16 MiBR

Dagens første kamp var måske på papiret den nemmeste, eftersom MiBR har været en skygge af sig selv på det seneste. Dette kunne man dog ikke se i kampen hvor MiBR vinder første halvleg med hele 13-2 på Overpass, hvor især Coldzera gik helt amok. 

I anden halvleg fortsætter det brasilianske pres, og Astralis må overraskende nok se sig slået 16-2, et af de største nederlag for danskerne i lang tid. 


Runde 4

Astralis 14-16 Team Liquid

Dagens andet map for Astralis var igen på Overpass, og igen kommer Astralis i problemer. De vinder første halvleg 9-6 på den stærke CT-side, men efter halvlegen begynder de samme problemer som fra sidste kamp igen at vise sig. Astralis får igen ikke fat på T-siden og ender med at tabe 16-14, efter at være tæt på et mirakuløst comeback. 


Runde 5

Astralis 5-16 FaZe

Med Astralis under maksimalt pres, og uden selv at kunne afgøre om de skal have en finale plads eller ej, møder de i sidste runde FaZe. Danskerne skulle i denne kamp vinde, samt håbe på at MiBR ville tabe deres sidste kamp. Derudover skal vi et helt år tilbage før Astralis sidst tabte tre forskellige kampe i streg, så alt talte for at danskene ville vende skuden. 

Mappet i sidste runde var på Dust2, men igen en sløv start for Astralis. Så sløv at de taber første halvleg med hele 13-2, og er nu med minimalt håb for en finale plads. 

Føringen for FaZe bliver for stor en mundfuld for Astralis, og de taber 16-5 og er derfor ude af turneringen, efter en historisk dårlig dag. 


Med disse resultater er Astralis desværre ikke videre til finalen, og misser chancen for at vinde deres fjerde Blast Pro event.

Følg alligevel finalen der bliver spillet inden længe. Den kan ses på Twitch samt TV2 Zulu. 

Blast Pro Twitch


863
Nordic
699 kr.
30
Paracon
1099 kr.
33
PUBG
649 kr.
44
Ny
449 kr.
19
Paracon
589 kr.