Blast Pro Series Miami er skudt i gang, og har til aften budt på de første to inledende runder af turneringen. Danske Astralis skulle på første dagen op imod Cloud 9, der for nyligt har ændret roster og tilføjet Cajunb, samt imod NaVi der for nyligt vandt Starseries i Shanghai, samt overtaget anden pladsen på HLTV's verdensrangliste. 


Runde 1

Astralis 16-10 Cloud 9 

Første kamp var imod Cloud 9 Inferno, og på papiret turneringens nemmeste kamp for danskerne. Cloud 9 har efter sigende kun haft 10 dage sammen til at træne med den nye sammensætning, og gik ind til kampen som utrolig store underdogs. På trods af den store favoritværdighed til danskerne, er det Cloud 9 der kommer bedst fra start og kommer foran 4-1. Herfra begynder Astralis at vågne op og vinder første halvleg 10-5. 

I anden halvleg fortsætter Cloud 9 med at falde bagefter, og må se sig slået af de danske stjerner med 16-10.


Runde 2

Astralis 16-7 NaVi

I dagens anden og sidste kamp skulle Astralis igen ud på Inferno, denne gang imod den nykåret verdenstoer fra NaVi. Igen kommer Astralis langsomt fra start, og NaVi spiller sig til en 4-1 føring. Som en tro kopi af første kamp vågner Astralis herefter op og vinder 8 runder i streg. Den lange streak giver en føring ved pausen på 10-5 til Astralis

I anden halvleg fortsætter det gode danske spil, og Astralis kan lukke kampen med 16-7 efter en stor magtpræstation imod verdens nummer to. 


Følg med igen i morgen hvor turneringen skal afgøres, med en lang dag med Counter Strike. Kampene starter allerede fra kl. 18.00, og finalen forventes at starte omkring kl. 23.00, forhåbentlig med dansk deltagelse. 

Følg med på Twitch eller TV2 Zulu.

Blast Pro Series Twitch