ESL Pro League i Leicester er i dag blevet skudt i gang, og vi startede hårdt ud set med danske øjne. Weekenden byder på Gruppe A i det indledende spil hvor både North og Optic Gaming skal dyste om pladser videre. Til aften stødte de to danske hold sammen i en intens bo3 og kæmpede ikke blot for en god start i turneringen, men også en indbyrdes kamp mellem mange gamle holdkammerater. 


North 1-2 Optic Gaming

Først map var på Overpass, valgt af Optic. Her er det godt nok North der kommer bedst fra start med en 9-6 halvleg. I anden halvleg kommer Optic tilbage og kampen ender 15-15 og må i overtid. I overtiden fortsætter Optic det gode spil, og vinder første map 19-16.

Andet map var Train, valgt af North. På trods af for nyligt at have tabt 16-0 på selv samme map var der ingen frygt fra North, der vinder første halvleg 9-6. I anden halvleg fortsætter North toget, og de vinder samlet 16-9.

Kampen skulle afgøres på Nuke, som især Optic har haft problemer med på det seneste. Dette kan ikke ses efter at Optic får en god start på T-siden. Føringen holder og Optic kan gå til pause foran 8-7. I anden halvleg fortsætter mappet med at være tæt, men Optic holder deres føring og vinder samlet 16-11.


Med denne sejr topper Optic gruppen, og ligger allerede nu lunt i svinget. I skrivende stund skal Karrigan sammen med Mousesports i aktion med deres nye mandskab, i forsøget på at komme op og dele første pladsen i gruppen med Optic. De møder ex-Space Soldiers

Følg kampen lige nu på følgende link

ESL Twitch - Mouz vs. ex-Space Soldiers


849
Nordic
1599 kr.
171
x-bet.co
100 kr.
1097
Nordic
1489 kr.
189
gg
100 kr.
675
Nordic
699 kr.