Kvartfinalerne er i gang til StarSeries i-Leauge Sæson 7, og med dansk deltagelse fra North. Danskerne skulle i dag op imod Fnatic i kamp om at gå videre til semifinalerne. Fnatic gik igennem de indledende runder med en sikker 3-0, og har derfor haft flere dage fri. North derimod startede ud 0-2, og måtte igennem alle indledende kampe, for til sidst at sikre sig den sidste plads i play-off delen af turneringen. 


North 1-2 Fnatic 

Første map var på Mirage, valgt af Fnatic. Et map hvor North kommer godt fra start med en vundet pistolrunde, men derfra går det ned af bakke for danskerne. North taber første halvleg 11-4, og kan i anden halvleg ikke gøre meget ved svenskerne. North taber første map 16-6. 

Andet map var straks bedre for danskerne der havde valgt Nuke. På Nuke taber North første halvleg på T-siden med 9-6 efter nogle shaky runder. I anden halvleg tager de dog fat på den stærke CT-side og vinder sikkert 16-10.

For tredje gang i turneringen må North ud i den tredje og afgørende map, denne gang på Inferno. Danskerne får en svær start på den afgørende map, og taber første halvleg hele 14-1 til et utroligt velspillende Fnatic hold. Føringen fra Fnatic er for stor til at danskerne kan gøre noget ved det, og de taber 16-1. Og må for anden gang i turneringen lide et kæmpe nederlag i en tredje og afgørende map. 


Med dette resultat er North ude af turneringen, og må tage sig til takke med en top 8 placering i Shanghai. Fnatic går videre som det andet hold til semifinalerne, hvor NRG allerede tidligere i morges har kvalificeret sig. Der er nu to pladser tilbage i top 4, der bliver fordelt i løbet af i dag og i morgen tidlig. 

Følg de resterende kampe til StarSeries på Twitch, både i morgen og søndag hvor finalen spilles kl. 10.00. 

StarSeries Twitch


Spil på StarSeries lige her!