Igen i dag skulle North kæmpe for deres overlevelse til Starseries i-League Sæson 7 i Shanghai. Efter en start på 0-2 er de tvunget til at vinde tre kampe i streg for at gå videre til top 8. I går vandt de den første, og i dag vandt de den anden. Danskerne skulle op i mod verdens nummer 8, nemlig MiBR. Et brasiliansk hold der på det seneste har underpræsteret enormt. 


North 2-0 MiBR

Første map var på Overpass, valgt af MiBR. På trods af en dårlig start begynder danskerne at finde det spil vi alle forventer fra dem. Ved at vinde hele 9 runder i streg vinder de første halvleg 10-5. I anden halvleg holder danskerne ved og vinder et sikkert første map 16-10. 

På andet map var det Norths tid til at spille hvad de er mest komfortable på, nemlig Inferno. Danskerne skal igen lige i gang, hvilket de også kommer, og vinder første halvleg 9-6. I anden halvleg får de endnu bedre fat, og vinder 16-8, og sikre sig derfor endnu en dag i turneringen. 


North skal i morgen ud i den afgørende bo3 der skal bestemme om de går videre til top 8, eller ryger ud lige før målstregen. Modstanderen og tidspunkt er endnu ikke fastlagt.

Følg med resten af dagen hvor der stadig er meget god CS på programmet til Starseries

Starseries Stream A

Starseries Stream B


Spil på Starseries lige her!