Vi nærmer os de afgørende kampe i den bedste LoL liga i Europa, LEC. Der blev i weekenden spillet første runde af play-off delen, hvor 4 hold kæmpede for at gå videre til næste runde. Der er nu fundet fire hold der næste weekend skal kæmpe om finale pladser, og chancen for at kalde sig europas bedste hold, og sikre sig en plads til årets MSI. 

Efter weekendens kampe måtte vi sige farvel til de første to hold, og står derfor tilbage med årets top 4. Kampene var følgende:


Fnatic 3-0 Vitality

Fnatic startede weekenden ud med at total smadre Vitality i en hurtig 3-0 serie. Fnatic har på trods af den dårlige sæson start set utrolig stærke ud, og går uden problemer videre til top 4. Fnatic ligner for alvor en seriøs trussel til at snuppe en finale plads, og måske vinde hele splittet. 

Splyce 3-1 SK Gaming

Weekendens anden kamp var noget tættere end den første. Med det sagt blev det stadig Splyce med Kobbe der trak det lange strå, i en bo5 der var tungt præget af intense teamfights. Her har Splyce set gode ud hele sæsonen, og teamfights er og bliver deres speciale. Med det speciale i baghånden sikrer Splyce sig den sidste plads i top 4. 


I år er formatet anderledes end vi er vandt til. De to bedste hold fra det regulærer split, G2 og Origen, kommer derfor til at kæmpe om en direkte finale plads, hvor taberen af næste weekends kamp kommer til at skulle spille endnu en bo5 for at sikre sig finalen. Ud over de to bedste hold skal denne uges runde 1 vindere også mødes. Her går vinderen videre til at spille kampen om den afgørende finale plads, og taberen er ude. 


Se play-off bracket her under. 


Se med igen fredag d. 5 April kl. 19.00 og lørdag d. 6 April kl. 18.00, hvor der igen bliver spillet top League of Legends i LEC.

Riot Games Stream


Som en lille bonus fik vi i denne uge også set den nye Kayle, der efter et rework for nyligt er blevet den helt store late game carry. Her er det Nemesis der laver karrierens første penta kill på den professionelle scene. 


Spil på LEC og andet esport lige her!