​Få mest muligt ud af din gaming

Dette er betalt indhold, også kaldet "advertorials"

Når du endelig har tid til at sidde foran computeren i nogle timer og bare glemme alt omkring dig, gælder det virkelig om at nyde det. Derfor har vi i denne korte artikel samlet vores bedste råd til, hvordan du får mest muligt ud af den tid, du bruger foran skærmen.

Undgå afbrydelser midt i spillet
For det første gælder det om at sørge for, at alt er installeret, opdateret og ikke mindst opladt. Der er nærmest ikke noget, der er mere irriterende, end hvis du bliver tvunget til at holde pause midt i et virkeligt nervepirrende spil, fordi der er et eller andet, der ikke fungerer, som det skal. For slet ikke at tale om, hvis du er nødt til at starte forfra i et bestemt level eller andet i den dur, fordi et eller andet ubetydeligt program på din computer pludselig kræver en øjeblikkelig opdatering. I tråd med dette gælder det selvfølgelig også om at undgå unødvendige afbrydelser. Læg din telefon langt væk, hvis du bliver stresset af arbejdsmails eller andet, der bliver ved med at tikke ind. Sig til dem, du bor sammen med, at du ikke vil forstyrres, og lad være med at have halve aftaler med dine venner i løbet af dagen. Skal du for eksempel i biografen senere på dagen, så lav en aftale med din kammerat, inden du sætter dig foran skærmen. Uden en fast aftale kan du blive nødt til at besvare adskillige opkald og beskeder i løbet af dagen, før I har aftalen helt på plads.

Gaming er ikke kun tidsfordriv
Det lyder måske skørt, men der er mange gode ting at hente ved at være gamer. Afhængigt af hvilke spil du kaster dig ud i, kan du være heldig at tjene penge på din hobby. Flere og flere ender med at blive professionelle e-sportsudøvere, og det kan også blive dig. Ligesom med andre sportsgrene kræver det meget træning og en stor portion gå-på-mod, men det er ikke umuligt. På den mindre skala kan det også godt lade sig gøre at tjene penge som gamer, for eksempel hos Tivoli Casino. Små gevinster kan være med til at forsøde hverdagen, og så er gevinsterne jo et meget håndgribeligt resultat af din gaming. Desuden kan det at spille spil online være med til at give dig nogle nye venskaber, ligesom du kan blive rigtig god til engelsk ved at skrive med gamere fra andre lande. På den måde er der mange positive ting, der følger med, når du sætter dig ned foran skærmen derhjemme.