Karrigan og Mousesports spillede i dag deres semifinale i ugens ECS kvalifikationsrundeMousesports vandt deres kvartfinale i mandags over Fnatic, og skulle i dag op imod franske Vitality. I går vandt North ugens første semifinale, og snuppede den første plads i finalen der bliver spillet i morgen.


Mousesports 1-2 Vitality

Første map var valgt af Vitality, nemlig Overpass. Et map hvor Vitality kommer flyvende fra start, og tager første halvleg 11-4. I anden halvleg fortsætter franskmændene, og det bliver en hurtig sejr til Vitality på 16-5.

På andet map, Mirage, bliver det hele vendt på hovedet, og det er nu Mousesports der dominerer fuldstændig. I første halvleg vinder de med hele 12-3, og især Karrigan og Frozen er brandvarme. I anden halvleg bliver Mousesports ved med at træde på speederen, og vinder andet map endnu større end de tabte det første, nemlig med 16-4. 

Sidste og afgørende map var på Dust 2. Vitality kommer bedst fra start, og ligner igennem hele første halvleg et hold som er under kontrol. Der er ikke meget som ændre sig i anden halvleg, og desværre for Mousesports får de aldrig et ben til jorden. Vitality vinder mappet 16-3.


I morgen kan finalen i denne uges runde følges, hvor det bliver Vitality der skal møde North om en direkte plads til ECS finalen i London. Følg med på Twitch kl. 20.00.

Stream - North vs. Vitality


Spil på finalen lige her!


675
Nordic
699 kr.
1097
Nordic
1489 kr.
189
gg
100 kr.
171
x-bet.co
100 kr.
849
Nordic
1599 kr.