I dag blev den første af ugens to semifinaler spillet i ECS kvalifikationens runde 2. North var et af holdene der skulle i ilden, efter de i går vandt deres kvartfinale imod Virtus Pro. I semifinalen skulle de møde Avangar der sidste uge slog dem ud af ECS kvalifikationens runde 1, og dermed missede North en chance for en direkte plads videre til main eventet. I dag spillede North klart bedre end vi har set på det seneste, og lignede et hold med stor høvn tørst. 


North 2-0 Avangar

Første map var på Train, valgt af North. Mappen starter godt ud for danskerne der hurtigt får fat. Med en sejr i første halvleg på 9-6 sætter North sig i en god position til at tage første map, i modsætning til sidste uge hvor de kom sløvt fra start. North skruer op for det gode spil på T-siden, og vinder mappet 16-7 uden de store problemer. 

Efter et godt første map, og et North hold der ser ud til at være bedre spillende i forhold til sidste uge, står andet map på Dust 2. Så sent som i går vandt AvangarDust 2 imod ForZe, og er generelt et rigtig habilt hold på mappet. Første halvleg starter skidt ud for danskerne og taber første halvleg 10-5. I anden halvleg begynder North lige så stille at få fat i kampen, og med et flot comeback trækker North mappet i overtid med en 15-15. I overtiden holder North momentum og vinder mappet 19-16.


I morgen kan ugens anden semifinale følges, hvor Mousesports med Karrigan igen skal i aktion. Her møder de franske Vitality, der i år har vist rigtig gode takter, så alt tyder på en spændende kamp.

Morgendagens kamp kan følges på Twitch fra kl. 20.00

Stream - Mousesports vs. Vitality


Odds på Mousesports vs. Vitality lige her!


849
Nordic
1599 kr.
675
Nordic
699 kr.
1097
Nordic
1489 kr.
189
gg
100 kr.
171
x-bet.co
100 kr.