Her til aften skulle det sprit nye Mousesports mandskab i kamp for første gang siden de offentliggjorde holdet i sidste uge. Med nye spillere som KarriganWoxic og Frozen skulle Mousesports kæmpe for en plads til ECS finalen i London der bliver spillet i Juni. Første modstander var Fnatic i kvartfinalen, der lige er kommet skuffende hjem fra Kina, hvor de ikke formåede at forsvare deres WESG titel fra sidste år.

Karrigan og co. får en god start, og Mousesports ligner allerede fra første dag et hold med potentiale i fremtiden.

Mousesports 2-0 Fnatic

Første map var på Dust 2, valgt af Mousesports. Det bliver Karrigan og tropperne der kommer klart bedst fra start, med godt samarbejde og flot spil af alle de tre nye spillere. Mousesports vinder første halvleg med hele 13-2. I anden halvleg får Fnatic bedre fat, men føringen fra Mousesports er for stor, og de vinder første map 16-8.

På andet map, Inferno, er det også Mousesports der viser de bedste takter, og spiller sig til en solid føring på 11-4 efter første halvleg. Anden halvleg byder på masser af tætte runder, men Fnatic har hele tiden overtaget, og får trukket kampen i overtid. I overtiden er det Mousesports der får bedst fat, og de vinder kampen 19-15.

Med aftenens kvartfinale sejr er Mousesports nu videre til ugens semifinaler der bliver spillet i morgen d. 19 marts, hvor også North skal i aktion igen.