ECS kvalifikationens runde to er skudt igang, hvor danske North igen denne uge får en chance for en plads i London til ECS finalen. Sidste uge røg North ud på skuffende vis i første runde til Avangar. I dag kommer danskernene bedre fra start, men stadig med en fornemmelse af nervøs og sløvt spil. 

North skulle op imod Virtus Pro der ligger nr. 58 på HLTVs verdensrangliste, så på papiret burde det være en smal sag for North der ligger nr. 12. 


North 2-1 Virtus Pro

Kampen startede ud på Nuke, valgt af North. Danskerne kommer flyvende fra start på CT-siden hvor de vinder første halvleg 11-4. I anden halvleg begynder hele korthuset at vælte for danskerne, og på trods af en vundet pistol runde får de på ingen måder fat. Efter to gange overtid taber North mappet 22-20

Næste map på Train kommer danskerne lidt mere oven på, og starter godt ud med en vundet halvleg på 8-7. I anden halvleg tager det mere fart for danskerne, der vinder 16-11.

Sidste map var Mirage, og startede ud meget tæt. I første halvleg får både North og Virtus Pro fat i perioder, men momentum bliver ved med at svinge. Første halvleg ender 8-7 til Virtus Pro. Ligesom på Train får danskerne bedre fat i anden halvleg på deres CT-side. Med en vundet pistol runde får North skabt sig en føring, og vinder mappet 16-11.


Med aftenens sejr er North videre til ugens semifinaler. Tilbage i ugens kvalifikation har vi også Karrigan, der for første gang skal i aktion på sit nye hold, Mousesports.

Følg Mousesports i deres kamp for en ECS plads lige om lidt på nedenstående link.

Stream - Mousesports vs. Fnatic


Bet på Karrigan og co. lige her!


1097
Nordic
1489 kr.
189
gg
100 kr.
675
Nordic
699 kr.
171
x-bet.co
100 kr.
849
Nordic
1599 kr.