Opdatering: Danmark slog Sverige 2-1, efter en hård første runde. Dermed går de videre til næste del af turneringen, hvor deres modstander er Finland - de slog Polen her til aften. 

12 dage efter de oprindeligt skulle have spillet, står det danske landshold nu klar til at repræsentere landet med de brede bøge. Det går løs her til aften hvor de møder Sverige.

Der er indtil videre blevet spillet en hel del kvalifikationsrunder mellem Norge, Baltikum, Polen, BeNeLux, Spanien, Portugal, Italien, Grækenland & Cypern, Rumænien, Østrig & Schweiz, Adriatic Nationer og Slovakiet
Kun tre lande kunne gå videre fra kvalifikationen til turneringens main stage. Polen slog Norge 2-1, Portugal vandt over Grækenland & Cypern 2-1, mens Adriatic Nations vandt over Rumænien med 2-0. Det betyder at turneringen fortsætter med følgende opstilling og format:

Den danske general WackyJacky101 har haft travlt med at udvælge de bedste danske spillere. Efter at han selv blev valgt af GLL som general, var det op til ham at håndplukke 15 af spillerne. De resterende 17 blev valgt i samarbejde med GLL. Alt dette betyder at Danmark stiller med en knivskarp lineup! Mens Sverige kommer med spillere som Molnman, Haxete, Men0xx og Maccandark, er følgende navne på den danske opstilling:

Turneringen bliver jo spillet i et 32vs32 format. 39 danske spillere er registreret til holdet, så det bliver spændende at se hvem WackyJacky har smidt på startopstillingen. Listen er i hvert fald ikke tom for velkendte navne fra danske såvel som internationale turneringer. Vi har bl.a. Hamster, Stab, BALLOC, Bjorn, Avnqr, PONYRIDERn og mange andre på listen. Alle navne er kopieret fra GLL's hjemmeside.

32vs32 lyder måske voldsomt - og temmelig kaotisk - hvilket det bestemt også er! Se bare dette klip fra en velgørenhedsturnering mellem Europa og CISGustav kunne ikke lade være med at give den maks gas på motorcyklen:

Det hele går løs i aften fra kl. 19:00, dansk tid. Nations Royale bliver streamet på GLL's officielle twitch-kanal.