De store hoveder, der til dagligt sidder gemt væk i Riot Games' hovedkontorer, har meldt ud, at de fra næste patch iværksætter en ny feature på clienten, nemlig Name Clean Up.

Hermed kan inaktive brugere ikke længere sætte sig på eftertragtede nicknames og derfra aldrig benytte sig af accounten igen.

Når den nye feature træder i kraft, har summoners følgende tidsudstrækning af immunitet overfor inaktivitet til rådighed:

  • Level 1-6: 6 måneder af immunitet
  • Level 12: 1 år af immunitet
  • Level 20: 1 år og 8 måneder af immunitet
  • Level 30: 2 år og 6 måneder af immunitet

Desto højere level dit account er, desto større grad af immunitet sikrer du dig overfor den nye feature. Du sikrer dig altså en ekstra måned i ly per level din account stiger med, efter du har nået level seks. Når immuniteten udløber, vil andre spillere kunne sætte sig på navnet i stedet.

Ydermere bliver prisen på navneændring også sat ned fra den 14. januar til den 28. januar - og de mange brugere, der ligger inde med alt for mange Influence Points, vil nu også få mulighed for at købe denne ydelse med de overskydende IP fremfor RP.

Så dette er en oplagt mulighed for at erhverve sig et nyt nick, hvis du vil roame Summoners Rift under et nyt navn i den kommende sæson.