Esport betting - Her er de bedste og værste steder!

Det skal være slut med at spille terninger omkring ens gevinster når der bettes på esport, hvor alt for mange udenlandske såvel som danske aktører løber om hjørner med vores penge. Jeg har derfor sat mig for at teste så mange sites som overhovedet muligt, og fortæller herunder omkring min oplevelse med de enkelte.

GG.bet (6/10)

Indbetaling/Bonus
Der er gode muligheder for indbetaling, og VISA/MasterCard er selvfølgelig standard. Kunne dog godt savne en mulighed for PayPal, men ikke noget der trækker ned. Der er rig mulighed for at benytte sig af en bonus hos GG.bet, og efter man har oprettet sin konto, vil man næsten ugentlig få mulighed for at benytte en ny bonus.

Funktionalitet og brugervenlighed

Sitet har måske den bedste platform overhovedet, med liveodds på mere eller mindre ALT. Derudover er der også god underholdning når de åbner op for betting under diverse livestreams, så imens du ser din favorit streamer spille, har du ofte også mulighed for at bette på hvordan han klarer den i det næste public game.

Udbetaling af gevinst
Det var lidt bøvlet at få mine penge retur fra GG.bet. For at få udbetalt penge skal man sende en lang række dokumenter, eksempelvis billede af pas, kørekort, VISA/Mastercard, EL/TV regning, samt en kombination af de forskellige imens man holder dem ved siden af ens ansigt... Ja i læste rigtig. Man skal simpelthen tage sit kørekort i den ene hånd, sit pas i den anden hånd og så få en anden person til at tage et billede af disse, imens man holder det op til sit ansigt. Efter at have sendt alt dokumentation ind til GG.bet af 4 omgange, hvor de gang på gang ville have nye billeder, så trak jeg altså til sidst Gaming.dk kortet, og fortalte at de var en del af min test, og at dette ville blive delt med alle vores besøgende, herefter gik det dog rigtig hurtigt med betalingen, og vi har da også set store brands som Unibet lave det samme "nummer".   

X-bet.co (Bedømmelse: 6/10)

Anmeldelse er på vej!

Betting og odds i Danmark

I dag kender en stor del af danskerne til den store betting-verden, hvor du kan spille om penge og måske komme hjem med den helt store gevinst. Faktisk er denne verden blevet så stor, at det ikke kun gælder sport, men også serier, forskellige Tv-programmer og meget andet. Men muligheden for at oddse har ikke altid eksisteret i Danmark, og går vi bare 10 år tilbage, så var kendskabet til denne mulighed langt fra så stor, som den er i dag. Men hvordan startede det hele egentlig? Det kan du få svar på, hvis du læser med videre.

Dansk Tipstjeneste går forrest

Vi skal helt tilbage til 1949 før det bliver muligt at lave en tipskupon, og før dette årstal var det kun klasselotteriet, der gjorde det muligt at vinde penge. Den første tipskupon dækkede over 12 fodboldkampe i den danske førstedivision. Hurtigt blev det særdeles populært blandt danskerne at foretage tipping, og det første regnskab for Dansk Tipstjeneste i 1950 aflægges og viser, at der har været en omsætning på svimlende 67 millioner kroner. I 1956 vælger man at ophæve reglen om, at man kun må spille 48 rækker om ugen, til at der nu ikke længere er et loft. Præmieloftet hæves også fra 50.000 kroner til 100.000 kroner.

00’erne

Dansk Tipstjeneste er selvfølgelig ikke helt det, som vi i dag kender som betting, men det kickstartede danskernes interesse for dette. Springer til vi 00’erne, så sker der meget i forbindelse med Internettets tilblivelse. I 2006 skifter Dansk Tipstjeneste navn til Danske Spil, da de nu udbyder en række af forskellige spil og endda også online. I 2009 skaber Danske Spil en side for oddsere, nemlig den vi i dag kender som Oddset. Denne tjeneste rummede en række odds inden for forskellige sportsgrene, og der var både fastsatte og dynamiske odds at spille på. Her startede hele eventyret for betting i Danmark, og siden da er der kommet et væld af nye udbydere på markedet.

Betting i dag

I dag er betting og odds blevet hverdagskost hos mange, og det er ikke kun på sportsgrene, du kan oddse i dag. Faktisk kan du spille på alt muligt andet, såsom Game Of Thrones’ sæsonafslutning og dens udfald, på hvem der vinder X-Factor og meget andet. Det betyder også, at der er en stor konkurrence mellem disse udbydere, og det kan komme dig til gode som bruger. Der sidder selvfølgelig bookmakere og laver alle de odds, men du vil opleve, at der kan være en stor spredning i de forskellige odds samt dine muligheder. Nogle udbydere satser stort på live-odds, hvor du oddser, mens fodboldkampen spilles og altså derfor hele tiden skal være aktiv. Andre satser mere på de faste odds, men i stedet for ramme et bredt publikum ved at give dig mulighed for at oddse på en række andre begivenheder end bare sportsbegivenheder.

Derfor er det også vigtigt, at du altid er opmærksom på din spiludbyder. For med mange på markedet, kommer der også flere og flere til, der forsøger at snyde dig. På gaming.dk kan du læse mere om, hvilke sider du skal forsøge at undgå, og hvilke du sagtens kan anvende.