Efter at Astralis kvalificerede sig som det første europæiske hold til ECS finalen i London i Juni, blev det Rogues tur til at se om de kan gøre dem kunsten efter. Det var en tæt kamp for MSL og co. men efter tre tætte maps formåede Rogue at vinde, og dermed kvalificerer sig. 


Rogue 2-1 Complexity

Første map var Nuke, valgt af Complexity. Vi har tidligere set begge hold have succes på Nuke, men denne gang blev det Complexity der trak det længste strå. De vinder nogenlunde komfortabelt 16-11, og sætter Rogue under maksimalt pres.

På andet map var det Rogues tur til at vise de kan spille deres mappick, der var Overpass. Dog blev det tæt, men i sidste ende var det Rogue der viste mest klasse, og vinder 16-13.

Efter to tætte kampe skulle det hele afgøres på Inferno. Rogue får i første halvleg en god start, og på trods af en lidt sløv afslutning på halvlegen vinder de den 9-6. I anden halvleg tager Rogue pistol runden, og sætter sig selv i en god position til at vinde. Complexity kommer dog tilbage i kampen, og udligner til 10-10. Efter intens kamp frem og tilbage ender kampen 15-15, og vi må i aftenens første overtid. I overtiden bliver det Rogue der kommer bedst fra start og vinder 2/3 CT runder. Med blot to runder fra en billet til London vinder Rogue deres første runde på T-siden, og kan nu lugte sejren. Når sejren er tættest på trækker Complexity sig tilbage i kampen og udligner til 18-18, hvilket betyder endnu en overtid. Igen er det Rogue der starter bedst ud, med den forskel at de denne gang holder ved og lukker kampen 22-20.


Rogue kan nu se frem til ECS finalen i London sammen med Astralis. Næste uge bliver der ligesom i Europa spillet endnu en kvalifikations runde i Amerika, hvor nye hold får chancen for en plads til det store event.

Følg med igen på Twitch fra på mandag d. 18 Marts hvor både Europa og Amerika igen spiller.

ECS Stream


563
Nordic
699 kr.
97
x-bet.co
100 kr.
713
Nordic
1599 kr.
947
Nordic
1489 kr.
108
gg
100 kr.