Astralis har til aften spillet finalen til den første ECS kvalifikations runde, hvor de slog modstanderen NiP 2-0. Med aftenens resultat går Astralis derfor videre, som det første hold, til ECS finalen der bliver spillet på LAN. NiP og de andre hold der ikke klarede det denne her uge, får de kommende uge flere chancer for at kvalificerer sig. Der bliver i alt spillet 5 kvalifikations "serier", der alle minder om denne uges runde.

Astralis kan nu læne sig tilbage i stolen og vente på de andre hold kvalificerer sig til main eventet der bliver spillet i starten af Juni. Ud over den europæiske kvalifikation har vi også dansk deltagelse i den amerikanske finale, der i skrivende stund starter om få minutter.


Astralis 2-0 NiP

Aftenens første map var valgt af svenskerne, nemlig Train. Et map vi tidligere har set begge hold klare sig godt på, hvilket også viste sig i første halvleg. NiP vinder første halvleg 9-6 på CT-siden, og sætter sig selv i en nogenlunde position til at lave en overraskelse i mod de danske verdensettere. Nemt blev det dog ikke da Astralis fik lov til at komme på CT-siden. Med hele 10 runder vundet i streg lukker og slukker Astralis første map, og vinder 16-9.

Andet map var Inferno som Astralis ikke har tabt på siden November sidste år. Astralis fortsætter deres dominans på CT-siden, og skaber hurtigt en solid føring. Med en føring på 14-1 efter første halvleg er Astralis for langt foran til at det kan gå galt, og vinder samlet 16-1.


Følg Astralis til ECS finale eventet der bliver spillet på LAN fra d. 6 Juni. Hvis man ikke kan vente så længe med mere ECS kan man allerede nu følge Rogues finale i den amerikanske kvalifikation, hvor både MSL og Niko er med. Den amerikanske finale kan følges på nedenstående link.

ECS NA Stream


563
Nordic
699 kr.
108
gg
100 kr.
97
x-bet.co
100 kr.
947
Nordic
1489 kr.
713
Nordic
1599 kr.