Ikke nok med at danske Astralis er i finalen i den første europæiske ECS kvalifikation, så gør de danske drenge i Amerika dem kunsten efter. Sent i går aftes spillede Rogue sig nemlig i finalen som det første hold i den amerikanske ECS kvalifikation. På Rogue spiller både Mathias "MSL" Lauridsen og Nikolaj "niko" Kristensen.


Rogue 2-1 Team Liquid

Rogue startede kvalifikationens første runde ud med at slå verdens nummer to fra Team Liquid ud, i en meget overraskende 2-1 kamp, hvor Rogue anført af MSL spillede fantastisk. 


Rogue 2-0 Luminosity

Oven på en flot kvartfinale tog Rogue momentum med over i semifinalen, hvor de skulle op imod brasilianske Luminosity. Det blev en kort affære hvor Rogue vinder 2-0, efter at vinde både Inferno og Train på dominerende vis. Især på Train var det de to danskere der gik helt amok, begge med en samlet ADR på over 100, samt en rating på henholdsvis 1.72 og 1.87. 

Efter aftenens resultat skal Rogue nu vente og se hvem deres modstander i finalen torsdag aften skal blive. Det bliver enten Complexity eller NRG der venter. 


Finalen i den amerikanske kvalifikation kan følges fra på torsdag d. 14 Marts kl. 22.00. Kampen kan ses på Twitch via nedenstående link. 

ECS NA Stream