Astralis var igen i dag i kamp til ECS kvalifikationens første uge. Det var ugens første semifinale, hvor vinderen får lov til at spille i finalen om en direkte plads til ECS finalen senere i år. Modstanderen var Avangar, der i går slukkede Norths drømme. Det blev heldigvis ikke til et dobbelt dansk nederlag, til Avangar, efter Astralis satte dem på plads i en 2-0.

Astralis 2-0 Avangar

Første map var valgt af Avangar, og var på Overpass. På papiret umiddelbart det map hvor Avangar ville have størst chance for at slå de danske verdensettere. Det skulle også vise sig at blive en tæt kamp, hvor Avangar kommer flyvende fra start og vinder første halvleg med 10-5. I anden halvleg begynder Astralis at finde formen, og som altid har danskerne er godt comeback i ærmerne. Efter mange intense og tætte runder får Astralis grinded sig tilbage i kampen, og vinder utrolig tæt 16-14.

Andet map var på Inferno, hvor danskerne inden kampens start kunne prale med en 15 game winning streak på mappet. Streaken fortsætter efter at Astralis viser hvorfor de er kendt som verdens bedste hold på Inferno, ved at vinde første halvleg 8-7, og samlet 16-13.

På trods af nogle tætte kampe kan Astralis nu gå i finalen med en 2-0 sejr over Avangar

Man kan følge Astralis i finalen på torsdag d. 14 Marts kl. 20.00. Kampene kan ses på Twitch via nedenstående link.