Nu kan du blive en del af Danmarks måske mest legendariske hold indenfor Counter-Strike. For at forstå hvor "cool" SoA egentlig var, kræver det, at du har fulgt med i Counter-Strike i mindst 15 år, eller tæt på de 20 år hvis vi skal tilbage til de legendariske CPL dage, hvor SoA var danmarks stolthed. 

Spillere som ave, ArcadioN, Friis og Karrigan har alle båret SoA navnet, og nu kan det altså blive dig og dine holdkammerater, der kan blive det næste SoA lineup.

Herunder kan du se, hvordan Zahid "Sui" Butt fra Copenhagen Games beskrev SoA i sidste uge på Facebook:

Alle I små nye unger i dansk CS - nu skal I lytte:

Det var her det Danmark begyndte at vise storhed i Counter-Strike ... Og I små noobs kan nok ikke engang genkende dette. Men I skal vide at hvis ikke dette havde været, så havde I hellere ikke siddet her idag !

SoA - Spirit of Amiga, var Danmarks første rigtige storhold som begyndt at blande sig i international esport !

Flere af de gamle gutter som står bag i organisationerne i både FCK og Astralis og mange andre organisationer har været involveret i SoA i sin tid.

Men der er meget, som har ændret sig i både Counter-Strike, esport og livet som organisation, men SoA går til opgaven på god gammeldags stil uden at være naive.

Vi har et mål om at komme top 10 i Danmark, og er udmærket klar over at de store internationale turneringer kræver økonomi i en helt anden klasse, som må komme med tiden fortæller, CS:GO manager for SoA, diMitri.

For at komme i betragtning til det nye SoA hold skal man kunne opfylde nedenstående:

  • I er 5 spillere, som har spillet sammen i lang tid, og kunne tænke jer at spille under SoA fanen.
  • Det forventes at du ligger med et minimum antal timer i CS:GO.
  • Have mulighed for at deltage i online/offline turneringer og bootcamps samt klanens samlede lan.
  • Ingen troll, whine eller nogen former for ukonstruktiv flame.
  • Være indstillet på at succes kræver arbejde, og at man ikke bliver de bedste på en måned.
  • Kontakt diMitri på discord - https://discord.gg/4JwpPjW

[SoA]diMitri

Vi har et mål om at komme top 10 i Danmark, og er udmærket klar over at de store internationale turneringer kræver økonomi i en helt anden klasse, som må komme med tiden.

[SoA]diMitri

Vi ønsker at finde et samlet hold, fremfor at skulle sammensætte og opbygge et nyt hold helt fra bunden. Det kan være ekstremt ustabilt og svært at sammensætte 5 helt nye personer som ikke har kendskab til hinanden, så derfor vil vi meget gerne finde et allerede eksisterende hold.    

Hvis du ikke har kendskab til SoA, er der blandt andet lavet en udsendelse af DR, omkring SoA og deres deltagelse ved CPL i Dallas. CPL var datidens svar på vores Major, og der var da også hele 150.000$ på højkant, hvilket på dette tidspunkt var en kæmpe pulje.  


237
gg
100 kr.
209
x-bet.co
100 kr.
762
Nordic
699 kr.
1224
Nordic
1489 kr.
937
Nordic
1599 kr.