I dag blev den første kvalifikation serie til ECS finalen skudt i gang, hvor både Astralis og North skulle i kamp. Der bliver i denne uge kæmpet om den første direkte plads til ECS finalen. Desværre var det kun Astralis der formåede at gå videre til de semifinalerne i morgen, hvor North igen må i kamp senere henne i kvalifikations forløbet. 


Astralis 2-0 LDLC

Den første kamp der blev afgjort var til ingens overraskelse Astralis. De spillede i mod LDLC, som der viste sig at være en nem sag for de danske verdensmestre. Danskerne tog en hurtig 2-0 sejr på henholdsvis Dust 2 (16-7) og Nuke (16-4).

Astralis spiller derfor semifinalen i morgen, hvor de møder Avangar


North 1-2  Avangar

Netop Avangar var holdet der skulle slukke Norths drømme på første dagen. Vi skulle helt ud i alle tre maps før kampen blev afgjort, men det var Avangar der hele serien igennem lignede det stærkeste hold. Danskerne starter ud med at tabe på Overpass (12-16), på trods af en første halvleg hvor de vandt med hele 12-3. Desværre kunne danskerne intet stille op på deres T-side, hvor de tabte 13 runder i streg, og dermed kampen. 

På andet map var North lidt mere komfortable, men det blev stadig kun en smal sejr på Inferno (16-14). 

Sidste og afgørende map var Mirage (8-16), hvor danskerne igen kom i problemer. Efter mange dårlige runder og en Cadian der slet ikke blev varm taber North mappet, og misser en semifinale i mod landsmændene fra Astralis.


I morgen kan man følge semifinalerne, hvor Astralis spiller kl. 20.00. Følg med på Twitch!

ECS Stream


97
x-bet.co
100 kr.
563
Nordic
699 kr.
947
Nordic
1489 kr.
713
Nordic
1599 kr.
108
gg
100 kr.