Henover weekenden blev femte - og sidste uge - ved første fase af National PUBG League (NPL) afsluttet. Det betyder at vi fra næste weekend af, kommer til at se nedrykningskampe - de såkaldte Relegations

Forud for den sidste uge, var der ikke meget tvivl omkring hvem der ville løbe med guldet. Allerede efter de første tre uger, havde Tempo Storm så stort et forspring at det ville blive vanskeligt at indhente dem.

Som stillingen ovenfor viser, har top fire - udover en pengepræmie og en plads i anden fase af NPL - også sikret sig en plads ved FACEIT Global Summit. Dette er den første, af tre, af de såkaldte PUBG Classics, som bliver afholdt i løbet af 2019.

Alle hold fra første- til tiendepladsen beholder deres plads i NPL. De seks nederste hold skal tilgengæld i gang med relegations, hvor de kommer til at spille mod de 10 bedste hold fra National PUBG League Contenders (NPLC). Det foregår fra den 22. til den 24. marts.

BALLOC og Ghost Gaming fik også hevet sig op over grænsen, efter en sløv start i ligaen. En samlet ottendeplads kom desuden også med en lille pengepræmie. Der var godt nok kun ni point ned til 11. pladsen, så mens der var langt op til toppen, var der altså ikke langt til bunden.