Der mangler nu blot én uge af LEC før vi er færdige med den regulære sæson, og skal til play-off stadiet. Denne uges kampe resulterede i flere hold der sikrede sig en plads i top 6, samt G2 Esport der sikrede sig første pladsen. Der er nu kun 2 pladser tilbage i top 6, der bliver afgjort i næste uges sidste kampe. Derudover har vi en "three way tie" for anden pladsen, så der bliver masser at spille om i den afgørende uge. 

Første pladsen der allerede er sikret er som nævnt G2 Esport (13-3), der igennem det meste af sæsonen har været dominerende. Dog har G2 Esport de sidste par uger været lidt shaky, og tabte 2 kampe i træk, inden de lørdag aften besejrede Team Vitality (10-6), der sikrede dem første pladsen. 

På trods af at første pladsen allerede er sikret, er der nu utrolig tæt kamp om anden pladsen. Med en anden plads betyder det at man går direkte til semi-finalen der bliver spillet i Rotterdam, og slipper for at skulle igennem kvartfinalerne hvor 3-6 pladsen først skal spille. Der er pt. tre hold der deler anden pladsen nemlig Origen, Splyce og Team Vitality, alle med en score på 10-6. Lige efter dem ligger Fnatic (9-7)

Hvis vi kigger uden for top 6, så har vi sæsonens bundskrabere, Excel Esport og Rogue, der ikke kan nå at kvalificerer sig for play-off, og spiller deres sidste kampe for æren i at vinde. Derudover har vi Misfits og SK Gaming som begge ligger på en 7-9 score, og er under maksimalt pres. Begge hold skal næste uge umiddelbart ud og vinde begge kampe hvis de vil nå med i play-off ræset. For SK Gaming ville det være en stor overraskelse hvis de kom med, hvor Misfits derimod ville være en utrolig stor skuffelse. 

Ugens næste, og sidste kampe, ser ud som følgende: 

Hold især øje med kampe som Origen vs. Schalke 04 samt Fnatic vs. Splyce, der kan vise sig at være alt afgørende kampe. 

Den samlede stilling efter uge 8:

Følg den sidste uge af LEC før vi rammer play-offs fra fredag d. 15 Marts kl. 18.00

LEC Twitch Stream