Dette er betalt indhold, også kaldet "advertorials"

Nok er det som sådan ikke en fysisk sportsgren på linje med fodbold eller dans, ikke desto mindre er e-sport en sportsgren i stormende udvikling som genkendes af selveste statsminister Lars lykke rasmussen som anerkender deltagerne som sportsatleter på samme niveau om Mikkel Hansen, på det danske håndbold hold. Interessen er enorm blandt unge fyre i alderen 13-23 år, hvilket formodentlig også er forklaringen på, at Halstedhus Efterskole i Nakskov på kort tid har opnået enorm efterspørgsel på deres e-sport linje.

Halstedhus efterskole har i mange år været en traditionel sportsefterskole med både ridelinje, håndboldlinje, golflinje, fodboldlinje, danselinje og nu også en e-sport linje.

Det betyder også, at stedet nu officielt bliver anset som en e-sport efterskole, der er både nationalt og internationalt anerkendt.

Men hvad er det, der gør e-sport så populært? Modsat af hvad man måske tror om computerspils-verdenen, så føler mange et stærkt fællesskab omkring det. Her har man mulighed for at opbygge sig en identitet som en superhelt, en action karakter, kort sagt lige hvor fantasien tager én hen. Samtidig kan man kæmpe både med og imod sine venner, ja eller fremmede fra et helt andet land. Og netop dét, er med til at skabe fascination i mange drenge sind.

I dag er e-sport også en international anerkendt sportsgren, hvor man kan dyrke det professionelt og faktisk tjene gode penge herpå.

Mens de fleste sidder hjemme på drengeværelset og spiller, så findes der også deciderede gamer hangouts, hvor man sammen med en masse ligesindede sidder natten lang og spiller populære computerspil såsom Fortnite, Battle Royal og Grand Theft Auto.

Disse steder har ofte været forbundet men en delvist usund livsstil, hvor man natten lang sidder foran en skærm, spiser chips og drikker cola - ikke just den bedste kost for et godt helbred. Men e-sport er meget andet end det, i hvert fald hvis man ønsker at udmærke sig på højt plan. Det kræver nemlig udholdenhed, koncentration, hårdt arbejde og viljestyrke. Dette indebærer også at når e-sport står på skemaet, kan det enten indebærer træning i diverse spil eller fysisk hård træning, da kroppens koncentrationsevne styrkes ved fysisk motion igennem et træningscenter eller en rask løbetur i det fri.

Desuden kræver e-sport på mellem eller højt plan også det helt rette udstyr - herunder en lynhurtigt intenetforbindelse, gamerstol der giver optimal komfort, gamer computer og selvfølgelig alle de aller nyeste computerspil. Hav derfor også for øje, at det hurtigt kan blive lidt af en udskrift rent økonomisk, at dyrke sine gamer interessere. 


588
Ny
449 kr.
333
Paracon
999 kr.
1194
Nordic
699 kr.
440
Paracon
1099 kr.
373
PUBG
649 kr.