Battlefield er et actionspækket skydespil, der trækker dig direkte ind i en række krigsscenarier fra 2. verdenskrig.

Traditionen tro, har DICE udgivet Battlefield V (BF5) med en klassisk kampagne, som er ulig noget de før hen har lavet. Kampagnen i Battlefield V er med vild grafik, en krigshistorie med både køretøjer, store våben og fly.

Slut 2018 udgav DICE Battlefield seriens nyeste udgave, nemlig Battlefield V Standard Edition og Deluxe Edition.

Op til Battlefield V udgivelsen, har DICE gjort spillere klar med få vilde previews og gameplay videoer fra Battlefield. Her fik vi et klart indblik i spillegigantens nyeste udgave af det action-spækkede spil.

Tilbage til 2. verdenskrig

DICE tager spillerne i Battlefield V endnu en gang til 2. verdenskrig.

Spillet er baseret på rigtige hændelser under 2. verdenskrig, du får derfor i en forlængelse af deres tidligere udgivelse nemlig Battlefield 1 indblik i krigen på en hel ny virtuel måde.

Kampagnen

Kampagnen i Battlefield V er kortere end mange af de førhen udgaver, den er kortet helt ned til 6-8 timers spilletid, alt efter sværhedsgrad.

En exceptionel kampagne som tager dig direkte ind i 2. verdenskrig, noget vi ikke har set siden Battlefield 1.

Du bliver igennem Battlefield universet kastet ud i en krig, af højt grafisk og historisk indhold. Her bliver du sikret en god og historisk oplevelse.

Mange store spilanmeldere har anerkendt Battlefield V som værende den bedste single-player kampagne i årevis.

Du kan med computer få den bedste grafiske spilleoplevelse, men det kræver dog en computer af den højere klasse, da det grafisk kræver rigtig meget at køre BF på de højeste indstillinger.

Derimod kan du igennem din XBOX, opleve alt det bedste fra det nyeste Battlefield eventyr.

Realistisk

DICE har lavet en direkte efterfølger til Battlefield 1 nemlig Battlefield V. De har dog i deres nyeste udgave, gjort meget ud af at spillet skal være så virkelighedsnært som muligt.

Derudover får man med det nye spil, en helt ny kampagne hvor de også har inkorporeret et nyt system der hedder Fortification-system. Systemet er en ny måde at værne for både dit liv og mængden af ammunition du har til rådighed.

I stedet for du når du er blevet skudt, blot kan ligge dig i et buskads og vente på brisen regenerer dine livspoint, har du en ”Life Pack” den kan regenerer dit helbred. Det er dog ikke muligt at bruge det utallige gange. Du har nemlig også Medic-klassen med på dit hold. Medic-klassens job er løbende, at holde jer i live ved at uddelegere flere ”Life Packs” så i samlet kan rykke frem på banen.

Fortification-systemet indebærer også, at det er blevet gjort til en fælles ting at skaffe ammunition nok, til at kunne vinde over fjenden. For at kunne supporte sit hold, har Battlefield integreret en Support klasse til dit hold, Supporterens job er løbende at forsyne hele holdet med ammunition.

Fortification-systemet er implementeret for, at skulle give en større realistisk følelse til spilleren hvilket virkelig også fungere.

Det gør at man som spiller føler sig en del mere presset, især når man står med minimalt helbred og ens medic ikke er i nærheden.

Eller hvis man midt i en ildkamp ligger mærke til, at man skyder med sidste magasin, her kan det tydeligt mærkes at man er inde i en krigszone.


209
x-bet.co
100 kr.
762
Nordic
699 kr.
937
Nordic
1599 kr.
237
gg
100 kr.
1224
Nordic
1489 kr.

Desuden er der nu også implementeret et system der gør, at man har mulighed for som spiller at gøre det sværere for fjenden af indtrænge nogle vigtige poster, ved opbygning af pigtråd, sandsække og andre stationer.

Alt i alt er Battlefield V et spil med en række nye tiltag som er helt enestående, spillet har en god historie og beholder det samme velfungerende online system.