I dag klokken 17:00 skulle den første kamp oprindeligt gå i gang mellem Ninjas in Pyjamas og MeetYourMakers i S4 LCS EU Replacement Play-In - Final, men den endte med at blive aflyst, da førstnævnte blev diskvalificeret grundet noget af en bummert.

Eftersom Lemondogs ikke var i stand til at overholde reglerne, hvad angår tilmeldelse til LCS, var tre hold, MeetYourMakers, Ninjas in Pyjamas og SUPA HOT CREW XD, alle i kamp om den plads, som Lemondogs efterlod.

Dog blev Ninjas in Pyjamas offer for en noget uheldig oplevelse, da de blev diskvalificeret grundet noget af en bummert. Selvom alle spillerne var informeret om, at deres kampe ville blive afviklet på den såkaldte "Tournament client", så havde danske Morten "Zorozero" Rosenquist fra Ninjas in Pyjamas ikke fået patchet og gjort klar, hvilket medførte, at de blev diskvalificeret.

Herefter begyndte stormen så på Twitter, hvor der både var folk, der havde sympati for holdet, men der var også spillere, som var rasende over, at de missede så stor en chance som mange drømmer om, på den måde.

Selvom Zorozero præsterede at gøre noget, som de færreste nok ville kunne tilgive en for, så var hans holdkammerater dog klar til at træde til, når det blev for brutalt på Twitter. Især Alfonso Aguirre "Mithy" Rodriguez fra Ninjas in Pyjamas fik givet Edward "Edward" Abgaryan en på snuden, efter han angreb Zorozero.

Også en af de helt store castere fra Counter-Strike-scenen, Paul "ReDeYe" Chaloner, kritiserede det professionelle niveau.

Det hele mundede ud i, at MeetYourMakers og SUPA HOT CREW XD mødtes i første kamp, som så også blev finalen. Førstnævnte har allerede tidligere været i LCS og ved, hvad det kræver, men det blev alligevel SUPA HOT CREW XD, der gik hen og vandt opgøret og dermed en plads i næste sæson af LCS.

Lineup SUPA HOT CREW XD:

  • Mimer "Mimer" Ahlström (Top)
  • Matthew "Impaler" Taylor (Jungle)
  • Amaury "Moopz" Minguerche (Mid)
  • Rasmus "MrRallez" Skinneholm (ADC)
  • Maxime "Migxa" Poinssot (Support)

På det vindende hold kan vi glæde os over, at danske Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm er at finde. Han gjorde det også formidabelt i kampen mod MeetYourMakers, hvor han uden tvivl var en af de hovedsagelig grunde til, at holdet gik hen og vandt stenstikker 2 - 0.

LCS S4 Tiebreaker

Tid
Resultat
Ninjas in Pyjamas vs. Meet Your Makers
17:00
NiP diskvalificeret
SUPA HOT CREW vs. Meet Your Makers

18:00
02 - 00
Ninjas in Pyjamas
vs. SUPA HOT CREW
19:00

NiP diskvalificeret

Dermed er sidste hold fundet til den kommende sæson af LCS EU. Tillykke til SUPA HOT CREW, der virkelig leverede mod MeetYourMakers. Ninjas in Pyjamas rammer derimod ind i en svær tid, dog forventes det, at de deltager i Coke Zero Challenger.