Epic Games har for nylig offentliggjort de første detaljer til Fortnite World Cup, der kommer til at foregå i New York City. I en blog, bestående af tre dele, har de desuden også snakket om hvad man kan forvente inden for competitive Fortnite i 2019.

Fortnite World Cup

Lad os starte med den største nyhed - verdensmesterskabet i Fortnite! Det kommer til at være en lang vej for alle håbefulde deltagere*, der først skal igennem ti ugers kvalifikationsrunder. Runderne køre fra den 13. april til den 16. juni, hvor der vil være en præmiepulje på $1 million hver uge. 

De 100 bedste solo spillere og de 50 bedste DUOs fra rundt om i verden, vil blive inviteret til Fortnite World Cup Finals i New York City fra den 26-28 juli, hvor de kommer til at konkurrere om $30 millioner. Hver spiller, som kvalificerer sig til eventet er garanteret 50.000$ - eller 330.000 kr. - mens $3 millioner går til den bedste solo spiller, the Solo Champion

Fortnite eSport i 2019 

Henover resten af året vil der fortsat være $1 million på højkant hver uge. De ugentlige turneringer kommer til at variere imellem game modes og formater, for også at give plads til mere sjov og afslappede mindsets. Epic Games kommer også til at arbejde på at sikre sig flere partnere og fællesskaber rundt om i verden, for bedre at kunne fordele de $100.000.000, som de har sat af til 2019.

Frem mod eventstart, vil der blive frigivet langt mere information - bl.a. hvordan man kan deltage i eventet i New York - hvilket vi selvfølgelig vil holde jer opdateret omkring!

*Alle kan i princippet deltage, så længe man opfylder følgende betingelser:
- over 13 år gammel (spillere mellem 13 og 17 skal desuden have forældres eller værges tilladelse)
- være på god fod med Epic Games på ens account, uden hemmeligholdte overtrædelser
- spillere skal desuden have "afsonet" tidligere staffe, hvis man før har brudt Epic Games' retningslinjer