Anden dag af "New Legends Stage" er i fuld gang, og allerede nu har Astralis været i kamp, med stor succes. Igår gik danskerne 2-0 uden problemer, hvor de endda vandt 16-0 over Cloud 9. Idag var modstanderen Renegades, der endnu ikke har tabt i hele 2019.

På trods af en flot statistik fra Renegades løb de ligesom så mange andre hold ind i en mur, ved navn Astralis. Det viste sig dog stadig at være en tættere kamp end mange ville have spået.

Kampen var bedst ud af tre, og første map var Mirage, som Renegades valgte, og har set stærke ud på hele turneringen. På trods af en vundet pistolrunde fra australierne er det Astralis der kommer stærkest fra start. På CT-siden får de en god streak kørende, og vinder 7 runder i træk før der bliver svaret tilbage. Det bliver dog ikke til mere end én enkelt runde for Renegades før danskerne svarer igen. Astralis vinder første halvleg 12-3, hvor Device når at få hele 21 kills. I anden halvleg får australierne bedre fat, og udligner på imponerende vis til 14-14, og bliver også det første hold på 15 runder. Astralis var nu på trods af en dominerende første halvleg under pres og tvunget til at gå i overtid hvis de skulle vinde. Som vi kender Astralis er de fokuseret til det aller sidste, og vinder den sidste runde, der tager kampen i overtid. I overtiden fortsætter det australske momentum, og de vinder første map 19-17.

Astralis var efter første map under sjældent pres, og skulle vinde to maps i træk. Andet map var deres eget valg, Nuke, som de ikke har tabt på i over et år, med en 34 kamps winning streak. Første halvleg bliver meget tæt, og danskerne bliver for første gang længe virkelig presset på NukeRenegades vinder første halvleg 9-6. Heldigvis for danskerne er de i anden halvleg på den dominerende CT-side, hvor de endelig får en god start med en vundet pistolrunde. Astralis får udlignet til 9-9. Astralis fortsætter deres CT dominans, og giver ikke australierne en chance. De vinder 10 runder i træk, og slutter kampen 16-9.

Sidste og afgørende map var Inferno. Et map som Astralis normalt er gode på, men også et map som Renegades har vundet to gange på i turneringen. Astralis starter ud på CT-siden, hvor de igen viser at de er rigtig stærke. Danskerne vinder første halvleg 13-2. Astralis fortsætter flyvende i anden halvleg, og vinder kampen samlet 16-2, og 2-1 samlet.

Med dette resultat er Astralis som det første hold direkte videre til top 8, og spiller nu ikke før næste uge hvor turneringens afgørende stadie finder sted.

På trods af at danskerne ikke længere er til at finde på kampprogrammet denne uge, er der stadig kampe der bliver spillet i skrivende stund, samt de næste mange dage. Følg de resterende kampe på følgende links.