I dag var ventetiden endelig ovre, og vi kunne for første gang se Astralis og de andre tophold træde ind i Majoren. Der skulle i dag spilles to runder af "New Legends Stage", hvilket gav os 16 kampe sammenlagt i løbet af dagen. Der er derfor efter dagen i dag både hold der er 2-0, 1-1 og 0-2. 

Ligesom sidste uge gælder det i "Swiss systemet" om at vinde tre kampe. Vinder man de tre er man videre, taber man tre er man ude af turneringen. Det betyder at vi allerede efter dagens kampe har hold der er 0-2, og har en fod ude af turneringen. 

Set med danske øjne fik Astralis en modsat start, og slutter dagen 2-0. Danskerne skal derfor blot vinde deres kamp i morgen, for allerede at sikre sig en top 8 i turneringen. 


Astralis startede dagen ud imod amerikanske Complexity, på mappet Nuke. Allerede fra start viser danskerne at de er klasser bedre, og vinder samlet mappen 16-6 uden det mindste sved på panden. 

Efter at vinde første kamp skulle danskerne i anden runde imod endnu et amerikansk hold, nemlig Cloud 9Cloud 9 startede dagen ud med at lave en kæmpe overraskelse imod MiBR, som de tæskede 16-3 på Inferno

Mappet mellem Astralis og Cloud 9 var Train, og danskerne kommer flyvende fra start på CT-siden. Amerikanerne får ikke et ben til jorden, og første halvleg ender med en utrolig score på 15-0. Astralis var nu én sølle runde for at lave et sensationelt 16-0 sweep. Danskerne leverer, og vinder 16-0, og får den mest dominerende sejr man kunne drømme om. 

Sidste gang der blev lavet en 16-0 i Major sammenhæng, var også af Astralis, som slog MiBR med 16-0 til sidste Major, hvor de også vandt turneringen. Danskerne skriver derfor atter igen historie. 

Dagen slutter med holdene fordelt ud i følgende tre "pools". 


2-0 Pool:

Renegades, Astralis, NaVi , Team Liquid


1-1 Pool: 

G2 Esports, HellRaisers, Avangar, MiBR, FaZe, Cloud 9, Vitality, NiP


0-2 Pool:

BIG, ENCE, NRG, Complexity


Dette konkluderer første dagen af "New Legends Stage", der både bød på store overraskelser som Renegades, der stadig ikke har tabt hele turneringen, en tredobbelt overtid mellem Vitality og NaVi, samt dansk succes på aller højeste plan. 

Imorgen kan næste runde følges fra kl. 13.00, hvor Astralis skal spille om at gå direkte videre 3-0. 

Følg kampene på følgende links.

Stream A

Stream B