Idag blev de sidste kampe til "New Challenger Stage" spillet, og dermed også bestemt de sidste hold der går videre til næste uges kampe i Katowice Majoren. I næste uge støder de 8 bedste hold fra sidste Major til, inklusiv Astralis. Vi har nu 8 hold der er gået videre, samt 8 hold der har forladt turneringen. 

Se de sidste resultater for denne uges Major kampe lige her.


NiP vs. ViCi

Efter at Fnatic igår måtte forlade turneringen, er NiP nu det sidste svenske håb. NiP har spillet svingende i turneringen, men det var nok til at slå det kinesiske hold og gå videre. Det skulle dog ikke være nemt, og vi måtte helt ud i tre maps før det blev afgjort. 

NiP starter ud med at vinde deres eget map valg, Train, hvor de vinder sikkert 16-7. Map to var på Inferno, og blev en tæt affære. Dog viser ViCi hvorfor det er deres bedste map, og vinder 16-13. Sidste og afgørende map var Mirage, hvor især Lekr0 og F0rest gør en kæmpe indsats, og viser med deres store erfaring at de er det bedste hold. NiP vinder sidste map 16-10, og går derfor med nød og næppe videre til næste stadie i turneringen.


Tyloo vs. G2 Esports

Sidste chance for de kinesiske organisationer var Tyloo, der startede turneringen godt ud med to sejre. Siden da er det gået ned af bakke for dem, hvilket er en trend vi har set før. Igen skulle vi ud i tre maps, men i sidste ende slukker G2 Esport de kinesiske drømme om at gå videre i turneringen. 

Tyloo ligger ud med deres eget map valg på Mirage, hvor de vinder 16-12, efter et flot comeback. Desværre for Tyloo varede det ikke længe før G2 Esport svarede hæftigt tilbage på deres map Dust 2, hvor de vinder 16-2, efter en utrolig performance af KennyS der slutter med en ADR på 132. Tredje og afgørende map var Cache, hvor det igen var franskmændene der så klart stærkest ud. G2 Esport vinder tredje map 16-7, og kvalificerer sig til næste uge af turneringen. 


Cloud 9 vs. Winstrike

For første gang i dag skulle der kun to maps til for at afgøre kampen, der også var ugens sidste. Cloud 9 slår det russiske hold 2-0, men det var ikke helt uden besvær. 

På første map gik Cloud 9 ud og dominerede fra start, på trods af at det var på Nuke som de idag spillede for første gang nogensinde. På trods af at det var første gang, kunne man på ingen måder se det. Cloud 9 vinder 16-7 uden problemer. På andet map stod den på Overpass, hvor det skulle vise sig at være noget mere tæt. Cloud 9 kommer igen bedst igennem det meste af kampen, men til sidst haler Winstrike ind og får kampen i overtid. I overtiden går især Rush helt amok, og sikre Cloud 9 sejren 19-16. 

Dette betyder at Cloud 9 tager den aller sidste plads videre til næste uge. 


Første uge af Katowice Majoren er hermed konkluderet, og der er fundet 8 hold der går videre til næsten uge. Næste uge træder de 8 bedste hold fra sidste Major ind i kampen, hvor danske Astralis naturligvis også er med. 

Kampene kan følges fra på onsdag på Twitch fra kl. 13.00. Alle de deltagende hold til næste stadie "New Legends Stage" kan ses herunder.