Den polske spiller fra MeetYourMakers, Bartosz "Hyper" Wolny, har efter et års ban på ESL nu gennemført rehabiliteringsprogrammet, hvilket medfører et unban, det skriver HLTV.org.

Den 10. januar 2013 spillede han en 2on2 kamp på ESL, hvorefter modstanderen anmeldte polakken for snyd. I marts blev det så besluttet fra ESLs side af, at Hyper skulle modtage et ban på to år fra samtlige ESL aktiviteter.

Hans daværende hold, MaxFloPlay, prøvede forgæves at bevise Hypers uskyld og opfordrede ESL til at fremvise beviserne - noget som aldrig skete.

Men nu ser det ud til, at han slipper et år før. For at blive en del af rehabiliteringsprogrammet, skal man indrømme brugen af tredjeparts programmer, ligesom man skal reflektere over sine oplevelser med disse. Når rehabiliteringen er fuldført, bliver ens Penalty Points sat til syv. På Hypers ESL profil er dette sket, og der står at han er låst til og med fredag den 17. januar 2014, hvilket betyder, at han om seks dage igen kan deltage i aktiviteter i ESL-regi.

Men hvad synes I? Er det okay, at man kan indrømme brugen af snyd og få nedsat sit ban med et år eller skal straffen bare være konsekvent to år, selvom man ikke har haft chancen for at appellere dommen eller se beviserne?