For fem dage siden, annoncerede TSM at Mathias "Turtle" Nielsen, ikke længere ville være en del af deres PUBG roster. Vi ventede et par dage på en mulig årsag fra Turtle selv, men han har endnu ikke været ude med en udtalelse. 

Det er angiveligt pga. uforudsete omstændigheder, at Michael "mykLe" Wake træder til og tager over for Turtle. mykLe (gik tidligere under navnet Survivor/Survivorskills) er en selvsikker og dygtig spiller, der har været en del af professionel PUBG siden midten af 2017. Han har spillet størstedelen af karrieren hos Pittsburgh Knights, men har nu fået muligheden for at skifte til TSM.

Pittsburgh Knights har også været ramt af den seneste skandale, hvor adskille spillere er blevet banlyst fra competitive play - heriblandt tidligere Pittsburgh Knights spiller, TEXQS, der har fået en to års suspension fra alt der har med PUBG esports at gøre. 

Det virker heldigvis ikke som om, at denne udskiftning har haft en negativ indflydelse på holdets øvrige spillere. Gustav "GustavQQ" BløndPeter "Wookiebookie" Lassen og Rory "Rawryy" Logue kendte i forvejen mykLe fra spillet, hvor mange af de professionelle spillere er gode til at skabe venskaber på tværs af holdene. 
mykLe havde selv følgende at sige:

“TSM is a HUGE organisation so to be a part of that is surreal. I never thought I'd see the day that I'd be apart of such a big organisation. I'm really good friends with Wookie and Gustav and have wanted to be on a team with them for a very long time now; I love the way they play and their attitude they have towards the game. I'm also good friends with Rawryy and love his grinding mentality. I think I fit in really well on the team and it will take no time at all before you start seeing big results from this roster in the PEL!”

TSM var et af de ti hold - seks hold var allerede direkte inviterede -, der kvalificerede sig til den europæiske PUBG liga, PEL. Vi ser frem til at se den nye line-up i aktion, når starten går en gang i marts måned - og ønsker samtidig alt godt i fremtiden for Turtle!