Runde 3 af "New Challengers Stage" til Majoren er nu afgjort, hvilket betyder at de første to hold er gået videre til næste stage af Majoren, og to hold er blevet elimineret. Dagen bød ligesom igår på store overraskelser, samt nogle tætte og intense kampe. 

Cloud 9 vs. ViCi

En af de helt store overraskelser kom i kampen mellem Cloud 9 og ViCi der igår sluttede dagen med en 1-1 score. Det skulle vise sig at amerikanerne igen skulle have problemer med et kinisisk hold. Mappet var Inferno, og ViCi kommer flyvende fra start, og vinder hurtigt første halvleg 11-4. I anden halvleg fik amerikanerne lidt bedre fat, men kunne aldrig komme tilbage i kampen. ViCi vinder 16-6, og er nu blot en sejr fra at gå videre til næste stage. Cloud 9 ryger derimod i eliminerings kamp, og har til manges overraskelse det ene ben ude af turneringen allerede. 

NiP vs. Winstrike

En af de andre store overraskelser var Winstrike der slog svenske NiP, med længder. Begge hold sluttede også første dagen med en score på 1-1, og skulle op imod hinanden på Train. Ligesom igår hvor Winstrike slog et andet svensk hold, nemlig Fnatic, kom de også stærkt fra start på selv samme map. Winstrike kører svenskerne over og vinder første halvleg 12-3. Der skulle ikke gå lang tid før kampen derefter var afgjort, Winstrike vinder 16-6. Dette betyder at begge svenske hold nu er 1-2 efter idag, og er begge under stort pres. 

ENCE vs. Renegades

I runde 3 skulle vi også have afgjort hvilke to hold der skal gå 3-0, og dermed gå direkte videre til næste stadie i turneringen. Den første kamp om 3-0 resultatet var mellem de finske stjerner, og den australske overraskelse. Forhåndsfavoritten var klart ENCE, men det lod de australske drenge sig ikke skræmme af. Allerede på første map (Nuke) kommer Renegades bedst fra start, og vinder første halvleg 11-4. I anden halvleg sætter de ikke farten ned, og vinder samlet 16-7. 

På andet map blev det noget tættere, men Renegades ender med at clutche en sejr på 16-14, og er dermed det første hold som går videre i turneringen. ENCE må imorgen igen i kamp og forsøge at kvalificerer sig.

NRG vs. Tyloo

Den anden kamp der skulle afgøre hvilket hold der skulle direkte videre var NRG, og den store overraskelse fra igår, Tyloo. Første map bød på utrolig højt niveau fra både Brehze og BnTeT. Det afgørende var hvem der kunne carry deres hold, og det ender med at blive NRG der trækker det længste strå. De vinder knebent 16-14. På andet map var det igen Brehze der var fuldstændig flyvende. Han slutter mappet med hele 34 kills, og en ADR på 114. NRG vinder andet map 16-13, og er dermed videre i turneringen. 


Dette konkluderer runde 3 af "New Challenger Stage". I morgen skal det afgøres hvilke hold der får de tre næste pladser direkte videre. Nedenunder kan de forskellige "pools" ses, for et overblik over hvor de forskellige hold ligger. Imorgen er det holdene fra "2-1 poolen" der skal i kamp. 


2-1 Pool (spiller d. 15/2):

Tyloo, Vitality, Winstrike, ViCi, ENCE, Avangar 


1-2 Pool (spiller d. 16/2):

Fnatic, NiP, Furia, G2 Esports, Vega Squadron, Cloud 9


For en mere detaljeret stilling, se billedet under. Her kan de eliminerede hold også ses, samt de hold der allerede er gået videre. 

 Se med igen imorgen fra kl. 13.00, hvor runde 4 bliver spillet. 

Major Stream A

Major Stream B