Dagens kampe var en god blanding mellem top-, mid- og bundhold. Begge serier endte som man havde forventet, men måske ikke lige på den måde man normalt ville kalde "overbevisende" eller "effektive".

LCK uge 4, dag 2

 DAMWON Gaming 2-0Afreeca Freecs

Game 1 - For første gang i to uger, var Spirit ikke på Afreecas startliste. Holdet var dermed gået tilbage til at spille en traditionel line-up - Aiming ADC og Jelly support - mens reservejungler, Dread, fortsat blev valgt i junglen. 

DAMWON's firstpick blev Sylas til toplaner Nuguri, og man skulle derfor tro at han havde solid gameplan. Problemet med Nuguri er, at han er en super aggressiv spiller, uanset hans matchup. Afreeca brugte også tid på at sætte ham bagud, på trods af at han ville have haft en svær lane mod Darius, uanset. Nuguri rådede dog bod på early game, da han fik startet en teamfight, der gik DAMWONs vej. Han stjal Galio ult, og tog så meget opmærksomhed at Nuclear på Ashe kunne stå og autoattacke gratis. Efter 20 minutter var han 4/0/1 og klar til at carry teamfights. Nuclear var også i stand til at ramme Aimings Kalista med Crystal Arrow i hver fight, og man kunne tydeligt se at DAMWON var langt mere koordineret i deres fights.

Game 2 - Efter Dreads dårlige præstation i game 1, blev Spirit skiftet ind i junglen. Dette game startede på samme måde som forrige game for Nuguri. To tidlige kills var endnu en gang Afreecas forsøg på at sætte ham bagud. Afreeca åbnede for en Dragon fight, men DAMWON fik vendt fighten rundt og tradede 4 for 0 + en infernal drake. Dette game havde også et eksempel på en lidt for afslappet tilgang til Kleptomancy + Spellthiefs edge strategien. DAMWON midlaner, Showmaker, var 2/0/1 16 minutter inde, men stadig 200 guld bagved Ucal på Cassiopeia pga. en CS forskel på 89 (174 til 85). Selvom at strategien giver dig en sikker og poke orienteret lane, går det ikke at man glemmer at farme. DAMWON fik samlet baron buff op efter 28 minutter, og med en 11.000 gold lead, havde de ingen problemer med at pushe ind i Afreecas base. Deres poke comp efterlod ingen muligheder for et comeback.

Seriens spiller - Nuclear på Ashe 

Nuclear var holdets stabile damagedealer under fights, og hans ults sad altid perfekt. Han stjal så meget opmærksomhed at det gav Showmaker frie tøjler på LeBlanc, så selv i døden havde Nuclear sat sit hold op til succes.

SANDBOX Gaming 2-0  Jin Air Green Wings


Game 1 - Kampen mellem andenpladsen og sidstepladsen gik som forventet. Jin Air virkede dog mere stabile end normalt, og formåede også at nå til late game, hvor Routes Vladimir begyndte at blive stærk. Han kunne dog ikke trække vægten af resten af holdet. Indskiftede CheonGo - der er reserve midlaner hos Jin Air - var ikke ligefrem imponerende på toplane Urgot.
SANDBOX spillede et objective game, og tog ingen risikoer. Seks drager og en baron = no counterplay.

Game 2 - Midlaner Grace, blev sendt toplane på Jayce mens CheonGo fik lov til at spille Ryze midlane. Jin Air gjorde det til en prioritet, at holde Summit nede. To tidlige kills fordelt på Jayce og Elise, lagde grundlaget for en lille gold lead. Uanset hvilken lane Grace spiller, beviser han fortsat at han er Jin Airs største asset. Med en tidlig fordel, var det op til Jin Air at lukke kampen, før Ghost ramte fire items på Sivir.
Selvom Jin Air havde en stærk midgame comp, så spillede SANDBOX teamfights bedre - deres rotationer og movement er grunden til de er et tophold. Efter en TP flank fra Route på Ezreal troede Jin Air at de kunne tage en gratis baron. SANDBOX havde dog taget tre inhibitors, hvilket betød at der var en enorm mængde minions på vej ind i Jin Airs base. Deres Nexus røg ned på 10% HP, og det var nok til at Ghost kunne TP ned og afslutte kampen.

#Winions + Ghost med nerver af stål

Seriens spiller - Summit på Jayce 

Jayce ind i Urgot var en god matchup for Summit, men han spillede den til langt over forventningerne. Hans tidlige lead gjorde ham i stand til at roame og presse Jin Air jungler, Malrang, i topside. Hans lead betød også, at han kunne duellere Route på Vladimir i lategame. Summit gjorde 27.5k damage, sammenlignet med 4.9k på CheonGos Urgot.

LCK er tilbage igen i morgen kl. 09:00 med Griffin vs kt Rolster og Hanwha Life Esports vs Kingzone DragonX. Alle kampe kan ses LIVE lige her