På trods af lange tekniske pauser, til langt ud på natten, er anden runde af "swiss systemet" nu blevet spillet i Katowice Majorens indledende spil. Dette betyder at vi nu har hold der slutter dagen med en score på 2-0, 1-1 og 0-2. Det betyder også at fire hold nu er en sejr fra at gå direkte videre til næste stage af turneringen, og fire hold er kun et nederlag fra at ryge ud af turneringen. 

Vitality vs. Grayhound

Den første kamp i anden runde var også en af de mest spændende. Begge hold tabte deres åbningskamp og var nu under maksimalt pres for ikke at slutte dagen 0-2. Mappet var Nuke, og australierne kommer klart bedst fra start på CT-siden. Grayhound vinder første halvleg med hele 13-2. Efter halvlegen er det franskmændenes tur til at være på den stærke CT-side, og dette bliver starten på et stort comeback. Efter 30 runder står den 15-15, og vi skal i den første overtid i turneringen. I overtiden fortsætter kampen med at være tæt, men med gode individuelle runder vinder Vitality 19-17, og kan ånde lettet op. Grayhound slutter derimod dagen 0-2, og er nu tvunget til at vinde deres sidste tre kampe hvis de vil videre. 

Fnatic vs. Winstrike

Endnu en kamp hvor begge hold tabte deres første kamp, og især Fnatic var under stort pres siden de var en af forhåndsfavoritterne til at gå direkte videre uden problemer. Problemer blev der dog for svenskerne der igen, ligesom første kamp, kommer dårligt fra start. Mappet er Train, og svenskerne kommer tidligt i kampen bagud med hele 9-1. Svenskerne formår at vinde en runde, men derfra falder det hele fra hinanden igen. Første halvleg ender 13-2. I anden halvleg kommer svenskerne bedre fra start og reducerer til 13-9, før Winstrike får deres første T-side runde. Desværre for  Fnatic er der ikke råd til at tabe runder, og Winstrike vinder overraskende 16-11. 

Tyloo vs. Cloud 9 

Til sidst er det også værd at nævne opgøret her, hvor vindere ville ende dagen 2-0. Tyloo kom overraskende fra start i turneringen, med en sejr over franske Vitaliy. Det skulle vise sig at der lå endnu en overraskelse i vente, da de fuldstændig smadrede Cloud 9 med 16-3 på Overpass. Det kinesiske hold går derfor 2-0 efter første dag som det første hold, og må siges at være den største overraskelse indtil videre. Ikke nok med at de går 2-0, så gør de det også imod to af de helt store hold.  

Alle hold er nu spredt ud med forskellige scores, i forskellige "pools". Nogle er 2-0, 1-1 og 0-2. De forskellige hold ligger fordelt som følgende.


2-0 Pool:

Tyloo, ENCE, NRG, Renegades


1-1 Pool:

Vega Squadron, Winstrike, Vitality, Avangar, Cloud 9, G2 Esports, ViCi, NiP


0-2 Pool:

Grayhound, Spirit, Fnatic, Furia


For en mere detaljeret stilling, så se billedet nedenunder der opsummerer den samlede stilling efter første dagen til "New Challengers Stage"

Dag 2 af turneringen kan følges fra i dag, med start fra kl. 13.00. Igen bliver der spillet to kampe på samme tid, på henholdsvis A og B streamen. 

Major Stream A

Major Stream B