I eftermiddags startede Majoren i Katowice, hvor der i denne uge bliver spillet "The New Challengers stage". Her skal 16 hold spilles ned til 8 hold, der går videre til næste del af Majoren, hvor alle topholdene fra sidste års Major venter. 

I løbet af første runde skulle alle 16 hold i kamp, i en bedst af en. Denne runde bød både på store overraskelser, samt forventede resultater. Formatet den første uge er det såkaldte "Swiss system", hvor det i korte træk gælder om at vinde 3 kampe, så er man videre. Hvis man derimod taber 3 kampe, så er man ude. Efter hver runde bliver der lavet nye kampe ud fra stillingen. Dette betyder at alle hold der starter ud 0-1 senere møder hinanden, hvor alle der starter ud 1-0 møder hinanden ect. 

Fnatic vs. ViCi Gaming

En af kampene der er værd at kigge nærmere på var dagens første kamp, som var Fnatic imod ViCi Gaming. Mappet var Overpass, og svenskerne gik ind som store favoritter. Det viste sig dog at gå helt omvendt af alle forventninger, og ViCi vinder overlegent 16-9, og sender svenskerne ned 0-1. 

Tyloo vs. Vitality

En anden stor overraskelse fra første runde var endnu engang et kinesisk hold. Her var det Tyloo der slog det bedste franske hold på Inferno. Igen er det en overlegen sejr, hvor Tyloo vinder 16-8. De kinesiske hold er derfor kommet perfekt fra start, hvor nogle af forhåndsfavoritterne må ned og rode i "0-1 bracket". 

Alle resultaterne fra første runde kan ses her:


Fnatic [0-1] ViCi Gaming

Renegades [1-0] Avangar

Cloud 9 [1-0] Grayhound

Tyloo [1-0] Vitality

ENCE [1-0] Spirit

G2 Esports [1-0] Vega Squadron 

Furia [0-1] NiP

Winstrike [0-1] NRG


Ud fra disse resultater er der også blevet trukket nye kampe, altså runde 2, der bliver spillet her til aften. 

Følg alle kampene på Twitch lige nu på følgende links

Major Stream A

Major Stream B