Der var ekstra pres på gutterne fra Tempo Storm, da det igen gik løs i nat. Efter en suveræn præstation på dag ét, kom det heller ikke som en overraskelse da de hev endnu en Chicken Dinner hjem i runde tre. Til gengæld var der også nye hold der brød ind i top fem, efter nogle solide præstationer.

Runde 1 (Erangel)
En Pochinki cirkel gjorde nattens første runde til en kaotisk en af slagsen. Med fire forskellige squads samlet på en side af vejen, og et fuldt Simplicity mandskab på den anden, var det tydeligt hvem der sad med alle kortene. En tyk røgvæg forhindrede dog Simplicity i at tage del i aktionen. Som sidste mand tilbage, valgte SMURFFFFFFFFFF - SpaceStation Gaming spiller - at blive uden for zonen, og nægte Simplicity flere kills. De vandt runden med 11. 

Runde 2 (Miramar)
4v3v2 opsummerer situationen i slutningen af anden runde. Shoot To Kill var fuldtallige, og det gjorde dem i stand til at sprede sig ud og fordele fokus på Team Envy og Ghost Gaming. STK vandt runden med 16 kills - og deler dermed NPL killrekorden med eUnited - uden at miste én eneste mand. Deres late-game rotationer var fejlfri.

Runde 3 (Miramar)
CherryPoppins fra Smokin' Aces var tæt på at ændre kampens udfald, da han ene mand downede to Tempo Storm spillere, før de fik ham overmandet. TS var heldige at have sikret sig high-ground inden da, så de sidste tre spillere fra Wildcard Gaming ikke kunne pushe dem med det samme. Selvom pride og Xtreme fandt tid til at flankere Tempo Storm, så blev der bare ikke ramt skud nok. Tempo Storm vandt med 9 kills - en vigtig sejr når man forsøger at holde fast i førstepladsen.

Runde 4 (Erangel)
Den sidste runde under NPL uge to, bød på en 4v3 - Envy mod Shoot To Kill - i de to sidste cirkler. STK stod på high-ground, men Envy var på ingen måde interesseret i at lade det tidligere Dignitas mandskab slutte dagen på toppen. Envy lukkede runden med 11 kills.

Der er mere PUBG fra den nordamerikanske region, når der bliver spillet NPL Contenders natten til onsdag fra kl. 02:00. Alle andendivisions kampe bliver streamet LIVE lige her.