Der blev i nat taget hul på uge 3 af LCS. Se resultaterne her.

100 Thieves vs. Clutch Gaming

100T der har fået en svær start på sæsonen skulle igår prøve at komme tilbage imod et mere overskueligt hold. Det gik dog ikke stille for sig da Clutch lagde ud med et nyt, og innovativt pick, nemlig Zilean top. 100T er dog stadig det hold der kommer bedst fra start, og især på topsiden kommer 100T langt foran efter et flot 1v2 outplay. Selvom 100T har føringen og kontrollen over spillet kommer de aldrig så langt at de vinder spillet. Spillet bliver hele tiden forlænget på grund af gode picks fra Clutch, med deres poke. Clutch formår også at stjæle en baron fra 100T, og et øjeblik ligner det at 100T har smidt det hele på gulvet. Vi skal helt hen til 50 minutter inde i kampen, før 100T finder den perfekte teamfight, laver et ace, og vinder kampen.

100T 1-0 Clutch Gaming

Team Liquid vs. FlyQuest

Team Liquid der er det eneste ubesejrede hold i ligaen, skulle igår op imod årets store overraskelse, nemlig FlyQuest, der gik ind til dagen med kun et nederlag. Som vi har set før er det Team Liquid der kommer bedst fra start, men hele tiden med FlyQuest bag dem, klar med et modsvar. Team Liquid ligger hele tiden i front, og viser hvorfor de er topholdet. Efter 36 minutter vinder de kampen, men med flot spil fra FlyQuest var det ikke en nem sejr.

Team Liquid 1-0 FlyQuest

Team Solo Mid vs. Cloud 9

Natten bød også på et rigtigt rival opgør, nemlig de to giganter fra TSM og Cloud 9, der igennem tiden har haft mange afgørende kampe imod hinanden. Igår var kampen knap så afgørende, men viste stadig hvorfor det her matchup aldrig er kedeligt. Begge hold kommer meget lige igennem early/midgame, men med en lille føring til TSM der bliver skabt af godt spil fra BjergsenLissandra. Efter laning fasen begynder teamfights at bryde ud, og det er de tætte af slagsen. Cloud 9 får efter en lang og tæt teamfight kæmpet sig til kills, der fører til en baron. Herfra skaber Cloud 9 sig hurtigt en solid føring, men må stadig helt hen til 45 minutter før de lukker kampen. Med flot spil fra både SneakyEzreal, og Licorice på den nye champion Sylas, er der intet TSM kan gøre.

Team Solo Mid 0-1 Cloud 9

Counter Logic Gaming vs. Echo Fox

CLG der i sidste uge formåede at gå 2-0, skulle igår se om de kunne fortsætte deres gode streak. Med godt samarbejde, og en god teamfight comp formår CLG også efter en lang kamp at få sig en sejr. Med en baronbuff efter 42 minutter, og en god teamfight vinder CLG deres tredje kamp i streg, og begynder at vise at de er langt stærkere i forhold til sidste sæson.

Counter Logic Gaming 1-0 Echo Fox

Golden Guardians vs. Optic Gaming

Golden Guardians der endnu ikke har formået at vinde en kamp, var igår sultne efter deres første sejr. Modstanderen var Optic, der har startet sæsonen fint ud, men med mange svagheder der kan udnyttes. Udnyttet blev de også efter at Golden Guardians kommer godt fra start, og især jungle/toplane klarer det rigtig godt. Også Froggen i mid, spiller en gammel klassiker som han er kendt for, nemlig Karthus. Golden Guardians viser for første gang i år at de kan samarbejde, og leve op til noget af den hype folk har givet dem. De vinder efter 32 minutter.

Golden Guardians 1-0 Optic Gaming

Følg med igen i aften fra kl. 21, hvor ugens sidste kampe af LCS bliver spillet.