Nattens kampe bød på en dominerende præstation fra Tempo Storm, men der blev også plads til at BALLOC og Ghost Gaming fik hentet nogle point - hvilket de bestemt har brug for. Husk på at det kun er top 10, der fortsat er garanteret en plads i NPL, når nedrykningskampene begynder i slutningen af marts.

Runde 1 (Erangel)
Efter en sløv første uge, var eUnited klar til at vise hvorfor de fortjener en plads i NPL. Efter de, uden problemer, vandt en 3v3 mod Simplicity var der kun hwinn fra SpaceStation Gaming tilbage. eUnited tog altså dagens første Chicken Dinner, og satte samtidig ny NPL rekord med 16 kills - før nattens kampe var rekorden 15, sat af Why Tempt Fate.

Runde 2 (Miramar)
Anden runde gik til Tempo Storm, der med et aggressivt push i den sidste cirkel, sikrer sig den perfekte position til at lukke runden. wolf fra ENDEMIC havde ikke en chance 3v1. Tempo Storm tog runden med 9 kills, og dette ville bestemt ikke blive det sidste vi så til dem.

Runde 3 (Miramar)
Efter en kort pause var det endelig BALLOC og Ghost Gaming's tur til at hente nogle point. De stod mellem eUnited og Tempo Storm, hvor sidstnævnte sad på 14 kills. Så selvom Ghost vandt runden, med seks kills, var det stadig Tempo Storm, der gik fra runden med flest point - point nok til at overtage den samlede førsteplads.

Runde 4 (Erangel)
Tempo Storm var endnu en gang tilstede under de sidste cirkler. Denne gang tabte de kampen mod Simplicity, endnu et hold der havde en sløv første uge. Simplicity lukkede dagen med en sejr og seks kills.
Tempo Storm kan dog være yderst tilfredse, med et hul på hele 21 point ned til andenpladsen. Dette svarer til 21 kills, eller ét win og 11 kills.

Stillingen forud for fjerde dag af NPL, er:

Ugens sidste fire kampe bliver spillet her til aften (den 9. februar) fra kl. 23:00. Det bliver selvfølgelig streamet LIVE, og du kan følge med lige her.