I går begyndte uge 4 af LEC. Se alle resultaterne her.


Dagen startede ud med et top opgør mellem Schalke 04 og Misfits

Misfits der startede sæsonen ud flyvende, ved at vinde 4 kampe i træk, er sidenhen faldt lidt tilbage, efter at folk fandt ud af hvordan de skal neutralisere dem early game. Schalke har derimod spillet sig bedre og bedre for hver kamp, og startede dagen ud på en 2. plads i ligaen med en 5-1 score. Det var også Schalke der kom bedst fra start, hvor de lukker ned for alt Misfits prøver på. Schalke snowballer deres føring og vinder kampen uden problemer efter 26 minutter. Schalke slutter derfor dagen med en samlet score på 6-1, og begynder for alvor at ligne et tophold i ligaen. 

Schalke 04 1-0 Misfits


Dagens anden kamp var et dansker præget opgør mellem Splyce og SK Gaming

SK Gaming der startede sæsonen ud med en flot sejr over Fnatic, har siden da ikke vist sig fra deres bedste side. Igår kom de heller ikke så godt fra start, hvor Splyce får mange nemme kills tidligt i kampen. SK Gaming viser giver dog ikke op, og med en god fight efterfulgt af en baron er de tilbage i kampen. SK Gaming mangler dog stadig det sidste til at kunne lukke kampen, hvilket Splyce udnytter. Splyce får vendt kampen med en god teamfight, og får selv taget baron. I modsætning til SK Gaming kunne Splyce udnytte deres føring, og lukke kampen efter 45 minutter. 

Splyce 1-0 SK Gaming


Næste kamp var endnu en dansker præget kamp mellem Origen og Rogue

De tidligere teammates Kold og Sencux skulle igår op imod hinanden, og især Sencux på Rogue var desperate efter deres første sejr i sæsonen. Det viser sig dog hurtigt hvorfor Rogue endnu ikke har haft succes, og de kommer bagud. Især botlanen er i problemer, hvor Patrick og Mithy fra Origen dominerer med Draven og Morgana. Rogue får aldrig rigtig fat i kampen, og Origen kører en sikker sejr i hus efter 32 minutter. 

Origen 1-0 Rogue


Dagens fjerde opgør var mellem Fnatic og Excel Esports

Fnatic der har startet sæsonen historisk dårligt ud, var igår på udkig efter en sikker sejr imod et af ligaens mid/bundhold. Excel Esports er dog ikke til at spøge med, efter de sidste uge vandt over Misfits, og tidligere var tæt på at slå G2 Esports. Det viste sig dog i denne kamp at Excels kampform ikke var den bedste. I en langsom og blodfattig kamp får Fnatic via god makro og objectives skabt sig en god føring. På trods af kun 4 kills i hele kampen vinder Fnatic efter 28 minutter. 

Fnatic 1-0 Excel Esports


Dagens sidste kamp var et absolut topopgør mellem G2 Esports og Team Vitality

G2 der stadig er ubesejrede skulle igår op imod det også formstærke Vitality. Vitality startede sæsonen ud med at tabe, og har siden da vundet 5 kampe i streg. Der var derfor lagt op til et opgør mellem de potentielt to bedste hold i ligaen. Som de fleste kampe fra G2 starter kampen ud meget lige. Vitality får lavet nogle gode plays i botlanen, hvor G2 fokuserer mere på mid/top. Dog viser G2 igen hvorfor de har potentiale til at være det bedste hold vesten nogensinde har set, og ved godt samarbejde og flotte teamfights får de kæmpet sig til en føring som Vitality ikke kan komme tilbage fra. G2 vinder kampen efter blot 27 minutter. Igen er både Caps og Wunder dominerende, sammen med resten af holdet. 

G2 Esports 1-0 Team Vitality


Dette konkluderer første dagen i uge 4 af LEC. Alle hold spiller igen i morgen fra kl. 17. Alle kampene kan følges på Twitch og Youtube. 

Riot Games stream