Det er ikke noget nyt, at folks brugere på diverse portaler bliver stjålet og udnyttet, men nu har Riot Games taget konsekvensen af denne risiko og indfører dermed bekræftelse af e-mail.

Systemet går i alt sin enkelthed ud på, at man via sin e-mail skal bekræfte hver gang, der foretages ændringer på ens League of Legends account. Så hvis en uvelkommen person har tiltvunget sig adgang til din bruger og prøver at ændre noget, skal personen ligeledes have adgang til din e-mail konto for at bekræfte ændringen.

Dette nye tiltag er dog ikke på som standard, og man skal derfor først tilmelde sig servicen. Dette gøres på følgende måde.

  1. Log ind på www.leagueoflegends.com
  2. Tryk derefter på dit Summoner navn
  3. Derefter vil der følge en række anvisninger, som du blot skal følge for at aktivere e-mail bekræftelse

Dette er dog kun første del af Riot Games' plan for at sikre deres brugeres kontooplysninger. I skrivende stund arbejder de på flere muligheder, som eksempelvis bekræftelse via SMS og lignende tiltag.

Hvis man udnytter denne mulighed, får man ikke bare en mere sikker account ud af det, man får ligeledes et 4-win IP boost. Det vil sige, at man de næste fire kampe, som vindes, vil få det dobbelte i Influence Points, som kan bruges til at købe champions og runepages for.