Den 28. januar annoncerede PUBG Corp. deres planer for det første halve år, i den kinesiske region. Ligesom at der er kommet regionale ligaer i Nordamerika (NPL) og i Europa (PEL), vil der ligeledes blive grundlagt en i Kina, hvor spillet er større end nogensinde før. 

Den kinesiske region kommer til at have følgende PUBG divisioner:

PUBG Champions League (PCL) - første division

PCL Preseaon - anden division

PUBG Development League (PDL) - tredje division

PDL starter i marts, og kommer til at løbe over fire uger. PCL Preseason starter i april, med én uges spilletid, og PCL begynder lige efter preseason, og kommer til at løbe seks uger frem.
Alle certificerede hold, kan tage del i PDL, de bedste hold fra PDL går videre til PCL Preason hvor de kæmper om en af de 16 pladser, der vil være i PCL. 

PUBG - og mange andre titler - er i rivende udvikling i Kina, hvor interessen for eSport kun stiger. Og det er tydeligt at mange også forsøger at bryde igennem som Professionel PUBG spiller, når man kigger på den mængde af penge, som der er i spillet.  

For blot to dage siden kom det f.eks. frem, at en af de største kinesiske PUBG hold - en af de største, men ikke mest succesfulde hold - 4AM, eller Four Angry Men, havde tilføjet en ny spiller til deres mandskab. 4Am har nemlig købt tidligere Keen Gaming spiller, Wang "ZGG01" Xin, fri fra hans kontrakt - for 111.200$ i overdragelsesgebyr. Dette er blot ét af mange beviser for, hvor stort professionel computerspil er blevet i Asien - og hvor hurtigt nye titler kan blive til kæmpe prioriteter for eksisterende organisationer.