I går startede den lille turnering GG.Bet ICE Challenge, der finder sted i London. Der er inviteret fire hold, hvor to af dem er dansk repræsenteret.

Holdene er:

North

Heroic

Natus Vincere 

Avangar

I går blev de to semi-finaler spillet, hvor vinder holdene i dag skulle kæmpe om at gå direkte i den afgørende finale. De to taber hold fra igår skulle spille elemineringskamp. 

Gårsdagens resultater blev følgendeDagen i dag startede ud med et rigtig dansker brag, nemlig North imod Heroic. De tre maps var  Mirage, Nuke og Train.

Kampen startede ud på Norths mappick, nemlig MirageHeroic kommer flyvende fra start og vinder hurtigt første halvleg med hele 13-2. Især deres nye mand på holdet BlameF dominerer sine danske landsmænd. I anden halvleg kommer North bedre fra start, men det er aldrig nok til at kampen bliver tæt. Heroic vinder første map 16-8

Anden map Nuke er det igen Heroic der kommer bedst fra start, og vinder første halvleg 9-6. Det skulle vise sig at en 9-6 føring ikke var nok til at holde North tilbage på den stærke CT-side. North vinder anden halvleg 10-2, og dermed kampen samlet 16-11. 

Tredje og afgørende map stod på Train. Denne gang er det North der starter flyvende ud på CT-siden. Med en flot præstation af Gade vinder North første halvleg 12-3. Uder maksimalt pres formår Heroic ikke at komme tilbage i kampen, og North vinder 16-8, og samlet 2-1. Med dette resultat er North direkte videre til finalen, der bliver spillet i morgen. Her skal North enten møde NaVi, der ikke har set så skarpe ud i turneringen, eller Heroic der får endnu en chance. 

Finalen, samt kampen om den sidste finale plads kan følges fra kl. 10.00 i morgen på Twitch. Selve finalen finder sted omkring kl. 13.00.

ICE Challenge Stream