Gaming er blevet mainstream, og det betyder også at gennemsnitsalderen for de personer som spiller computerspil stiger år for år, og dermed begynder vores nye yndlings hobby også at sætte krav til valget af vores nye hus. 

Til at starte med kan du jo slet ikke leve uden at have en ordentlig internet forbindelse, og jo, jo en 100/10 mbit forbindelse er da også nogenlunde, hvis det altså er din gamle mormor som skal tjekke hendes mail. Neej en rigtig gamer skal nemlig have en ordentlig fiberforbindelse således han minimum kan trække en 500/500 forbindelse, især i disse dage, hvor flow tv er lige så populært som det at betale licens (Ain't gonna happen).

Der er mange danskere som hurtigt er blevet forvente med at fiber er hver mands eje, men det er desværre langt fra tilfældet, så næste gang du skal have et hus med udsigt til vandet, og du måske tjekker op på salg af bolig Middelfart, så kunne det måske være en ide at få en rådgiver med, som kan tjekke om dit Boligsalg i Middelfart går rigtig an. Realmæglerne siger at de nok skal stå parate til at rådgive dig omkring dit Boligsalg Middelfart.


260
Nordic
1449 kr.
269
Nordic
699 kr.
317
Nordic
1599 kr.
482
Nordic
1489 kr.
196
Nordic
1099 kr.