I nat blev den første uge af NPL rundet af. Otte kampe inde, har tre hold lagt sig foran resten, men med fire uger endnu, kan man ikke vide sig sikker på noget.

Runde 1 (Erangel)
Shooting Range var stedet at være da dagens første runde var ved at slutte. Hegn, vægge, huset og alt det andet man kan bruge som cover, samlede en masse spillere på meget lidt plads. Det endte med at blive en kamp mellem tre spillere fra Cloud9, tre fra Wildcard Gaming og fire fra SpaceStation Gaming. Splittet fokus på alle hold, gjorde kun situationen endnu mere intens.
Mens C9 og SpaceStation løb ind i hinanden uden for Shooting Range, blev de flankeret af Wildcard, der fjernede Cloud9 og fandt 15 kills i alt. hwinn fra SpaceStation landte dog et solidt spray, der dræbte de sidste to WC spillere - SpaceStation Gaming vandt med 6 kills.

Runde 2 (Miramar) 
Dagens anden runde blev afgjort højt oppe i Miramar's bakker, hvor det lignede at Smokin' Aces ville løbe med sejren. De var tre mand tilbage mod Krispyer fra ENDEMIC og Hetror fra Why Tempt Fate, men da de to solopersoner fjernede én mand hver - var det pludselig en 1v1v1.
Med highground, så det bedst ud for Hetror. Et hurtigt spray på Krispyer, efterlod ham dog kun med otte skud til hans AKM. Han var dog så heldig at CherryPoppins, fra Smokin' Aces, tog en hel del damage fra the bluezone, så Hetror skulle kun ramme ét skud for at vinde runden - Why Tempt Fate vandt med 9 kills.

Runde 3 (Miramar)
Why Tempt Fate var også tilstede i de sidste faser af tredje runde. Tre mod fire - over for Cloud9 - åbnede Hetror op med et knock på Nerf. Lige efter fandt Hetror også Pr0phie, der forsøgte at nå ned til Nerf, og da hypoc knockede Kaymind var det pludselig Why Tempt Fate, der stod med endnu en sejr, 15 kills til deres navn.

Runde 4 (Erangel) 
Dagen blev rundet af med en Pochinki cirkel, hvor Cloud9 endelig fandt det win de blev snydt for i runden før. Cloud9's Kaymind clutchede mod to Shoot To Kill spillere, efter at holdkammerat Nerf bliver spottet. Det var også kun på et hængende hår at han vandt duellen med Adam, da han stod stille i the bluezone et sekund - han løb ind i duellen med 46 HP. Cloud9 tog dermed den sidste Chicken Dinner med 7 kills.

Med den første uge overstået, er vi efterladt med følgende stilling:

NPL fortsætter igen næste fredag, hvor der vil være fire kampe - og fire kampe mere om lørdagen. Imens kan du se frem til de første runder i NPL Contenders rækken. Deres første fire kampe bliver nemlig spillet på tirsdag.