I nat blev anden uge af LCS skudt i gang, se alle resultaterne her. 


Dagens første kamp var med dansk deltagelse, nemlig Team Solo Mid imod Echo Fox

TSM kommer shaky fra start via et towerdive i toplanen der gik galt. Dette gav et dobbelt kill til SoloAatrox. TSM kommer heldigvis godt igen, især Bjergsen får nogle gode kills på Lissandra. Kampen fortsætter langt hen af vejen meget lige, men med en følelse af at TSM hele tiden har taget på kampen. Da lategame rammer begynder ZvenEzreal at tage fart, og med en baron vinder TSM kampen. Zven slutter med en imponerende score på 9-0-10.

Team Solo Mid 1-0 Echo Fox


Dagens anden kamp var igen med dansk deltagelse,endda på begge hold, Cloud 9 imod Golden Guardians

Golden Guardians med danske Froggen tabte begge deres kampe i sidste uge. Det skulle heller ikke vise sig at være nemmere i dag, hvor Cloud 9 og Svenskeren kommer flyvende fra start, og får hurtigt kontrol over kampen, på trods af et firstblood fra Golden Guardians. Cloud 9 ligner hele tiden et hold der har kampen under kontrol, og de ender også med at vinde efter 31 minutter. 

Cloud 9 1-0 Golden Guardians


Tredje kamp var topholdet Team Liquid imod 100 Thieves

Begge hold gik ind til sæsonen som favoritter til at ligge i toppen. Dog er det kun Team Liquid der har formået at leve op til de forventninger, indtil nu. 100T tabte nemlig begge deres kampe sidste uge, og skulle i dag op imod den aller sværeste modstander i ligaen. Team Liquid kommer bedst fra start, hvor de får to hurtige kills på 100Ts nye stjerne ADC Bang. Team Liquid benytter deres gode teamwork, og er ved 20 minutter 5000 guld foran, med hele 5 turrest dræbt. Team Liquid vinder kampen efter 34 minutter. Team Liquid er derfor stadig ubesejret, og 100T har endnu ikke vundet en kamp. 

Team Liquid 1-0 100 Thieves


Fjerde kamp var de ubesejrede FlyQuest imod Counter Logic Gaming

FlyQuest der sluttede sidste uge 2-0, skulle i går imod CLG der gik 0-2 i deres første uge. Der var derfor en klar forhåndsfavorit til kampen, men det viste sig aldrig rigtig i spillet. FlyQuest starter kampen ud med at være foran ved hjælp af lanes, og objectives. De får dog aldrig nogle kills, og det ender med at blive en utrolig langtrukken kamp, uden meget action. Lige så stille begynder CLG at outscale, og er også det hold der formår at få kills. Der skulle gå hele 49 minutter før CLG får lukket kampen, og tager deres første sejr. 

FlyQuest 0-1 Counter Logic Gaming


Dagens sidste kamp var Clutch Gaming imod Optic Gaming

Begge hold klarede sig fint igennem første uge, især Clutch Gaming der formåede at vinde begge deres kampe. Det skulle vise sig at være mere svært imod Optic Gaming, der ved godt jungle/toplane samarbejde kommer foran. Efter 32 minutter og en baronbuff kan Clutch Gaming ikke modstå presset, og Optic Gaming tager ugens første sejr. 

Clutch Gaming 0-1 Optic Gaming


Følg anden dagen af LCS på Twitch og Youtube fra kl. 21 i aften.