Tredje uge af LEC blev igår skudt i gang. Se alle resultater her.

Dagens første kamp var ubesejrede G2 Esports imod SK Gaming

G2 har stadig ikke tabt en kamp denne sæson, dels på grund af deres utrolig høje individuelle niveau, men også deres gode samarbejde. I går imod SK Gaming startede kampen ud med at være meget lige, hvilket vi har set fra G2 før. Som vi også har set før så tager G2s kampe lige pludselig fart, og derfra er der sjældent noget modstanderen kan gøre. G2 vinder en teamfight, og derfra er kampen deres. G2 vinder sikkert kampen efter blot 25 minitter, med en CapsViktor der igen viser hvorfor han er den bedste midlaner i EU. 

G2 Esports 1-0 SK Gaming


Dagens anden kamp var Schalke 04 imod Splyce

Begge hold gik ind til ugen med en 3-1 score fra de to første uger. Kampen så derfor på papiret ud til at skulle være en af de rigtig tætte. Schalke kommer godt fra start, og får sig en solid føring. Splyce svært ved at gøre noget igennem hele kampen, hvor deres teamfights aldrig lykkedes. Schalke vinder en sikker og kontrolleret kamp. 

Schalke 04 1-0 Splyce


Næste kamp var imellem de to bundhold, Fnatic imod Rogue

Efter to dårlige uger fra begge hold var det nu på tide at et af holdene, skulle få sæsonens første sejr. Kampen starter bedst ud for Fnatic, der især i botlanen får en god føring med RekklesKai*Sa. Her kommer de hurtigt foran med hele 30 minions. På trods af Rogues first blood i midlanen har Rogue intet at svare igen med. Fnatic viser for første gang solidt spil hele vejen igennem, og med et flot pentakill fra Rekkles, vinder Fnatic deres første kamp efter 31 minutter. Rogue er derfor 0-5, og er det eneste hold der ikke har vundet endnu. 

Fnatic 1-0 Rogue


Dagens fjerde kamp var superholdet Misfits imod Excel Esports

Godt nok bliver Misfits kaldt "superholdet", og fik en god start på sæsonen, men denne gode start er slut. Sidste uge så vi Misfits tabe deres første kamp til Team Vitality, og i går kom de også i problemer imod Excel. Excel var før sæsonens start ikke et hold man ville forvente i toppen, men efter sidste uge hvor de næsten slog G2 Esports, fortsatte de igår deres gode spil. Efter en forholdsvis tæt kamp bliver det hele åbnet med et fantastisk baron steal fra Expect Urgot. Dette play åbner kampen fuldstændig for Excel, og de kører en sikker og overraskende sejr hjem. Misfits har nu tabt to overraskende kampe i træk, og er samle 3-2.

Misfits 0-1 Excel Esports


Dagens sidste kamp var imellem formstærke Team Vitality og Origen

Vitality der har vundet deres sidste tre kampe, har vist at de er et hold man ikke bare lige vinder over. Origen på den anden side har kun vundet en kamp i hele sæsonen, og lider under deres ukoordinerede og langsomme spil. I gårdsdagens kamp skulle det igen vise sig at Origen igen ville gå den langsomme og kontrollerede vej, og draftede et teamfighting stærkt hold, hvorimod Vitality draftede early/midgame. Origen startede kampen ud som de har planlagt, uden der sker de store. De kommer ikke bagud, og kampen er lige et godt stykke hen af vejen. Dette er scenariet som Origen har ledt efter, men på trods af det, var det ikke nok til en sejr. Vitality viser igen hvad de kan invidividuelt, og vinder kampen efter 43 minutter. Origen må se sig slået, og mangler det sidste initiativ i deres spil for at kunne vinde. 

Team Vitality 1-0 Origen


Følg LEC igen i morgen, hvor alle hold igen skal i ilden. Kampene kan følges på Twitch fra kl. 17.00

Riot Games - LEC Stream