Det er nu over tre uger siden, at NPL Preseason endte. De 16 hold, som skal spille NPL blev fundet, og vi får allerede lov til at se dem i aktion, natten til lørdag.

Hvornår begynder det?

Første fase af NPL bliver nemlig skudt igang henover weekenden, hvor der er planlagt otte kampe fordelt på fredag og lørdag. Denne fordeling af kampene fortsætter de første fem uger, hvorefter der vil være relegation kampe i NPL - og i NPLC. Runderne for NPLC holdene spiller hver tirsdag.

Efter fase et, er der følgende i vente:

Kampene er sat til at begynde i morgen - fredag -, men siden det er i en anden tidszone, betyder det at kampene først spilles natten til lørdag fra kl. 02:00. Den sidste kamp forventes altså at starte 05:00, dansk tid.

Der gælder de samme tider for tirsdagens NPLC kampe, men lørdag forventes kampene at starte allerede 23:00, dansk tid. Der vil selvfølgelig også være opvarmning til kampene, samt en afslutning på hver dag. Alt bliver sendt LIVE på twitch, hvor du kan følge med på den officielle PUBG kanal

Hvem skal spille?

Der er lige nu 16 hold i NPL, hvor vi er så heldige at have en dansker på ét af dem. BALLOC repræsenterer nemlig Ghost Gaming, når sæsonen skydes i gang. Han og holdet står over for nogle stærke modstandere, hvoraf de skal være særligt opmærksomme på tre af dem!

Simplicity - der er store forventninger til holdet, som lå nummer ét under NPL Kvalifikationsrunderne, og sluttede som nummer fire under NPL Preaseason Finalen. Fire veteraner - to af dem har spillet sammen længe - udgør et selvsikkert mandskab, med intelligensen til at vinde i alle typer af situationer.

Tempo Storm - ud over at være ét af de otte direkte inviterede hold, var de også et af de bedst præsterende i 2018. Derfor forventede man heller ikke at de, med ét game tilbage, var ved at misse muligheden for en NPL plads. Det skulle dog ikke blive sådan. Og efter de havde sikret sig en liga-plads, vandt de også NPL Preseason Finalen, og den 100.000$ pengepræmie, der fulgte med.

eUnited - holdet, der sluttede på en femteplads under NPL's kvalifikationsrunder, havde ikke den store succes under den efterfølgende finale - det blev kun til en 13. plads. Man kan dog ikke tage fra dem, at når de får lov til at spille på deres præmisser, er de det farligste hold i den nordamerikanske liga. 

Hvad spilles der om?

The National PUBG League (NPL) kommer med en præmiepulje på 200.000$ til den første fase, samt mulighed for at de deltagende hold, kan kvalificere sig til internationale turneringer, specielle events og - i sidste ende - the PUBG Global Championship (Verdensmesterskaberne)

Efter de første fem uger vil de seks nederste hold i NPL ryge i en pulje med de 10 bedste hold fra NPLC - den såkaldte relegation. Puljen seks bedste hold vil få en plads i NPL fase 2, mens de øvrige 10 vil fortsætte rejsen i NPLC.

The National PUBG League Contenders (NPLC) kommer med en præmiepulje på 20.000$ til fase et, men med færre kampe en den primære liga, er det af yderste vigtighed at forblive stabile!

Ligesom man kan rykke op, kan man altså også rykke ned. Imens de ti bedste hold fra NPLC kæmper om en plads i NPL, vil de seks nederste hold stå over for nedrykning. De 10 bedste hold fra open qualifier - regionens nederste liga - kommer på besøg, og NPLC holdene må altså kæmpe for overlevelse. 

Det kan godt lyde som om, at det bliver en stressende omgang for alle spillerne. Derfor arrangeres der også løbende en mini-turnering, kaldet NPL Royale, hvor NPL og NPLC holdene mødes i weekenderne. Disse runder har ingen indflydelse på de samlede stillinger, det er blot en måde hvorpå man kan skabe ekstra underholdningsværdi, og samtidig give spillerne et sjovt og tiltrængt pusterum. 

Med den nordamerikanske region på plads, mangler vi kun at høre nyt om den europæiske. Denne forventes også at begynde en gang i februar! Vi vil selvfølgelig holde dig opdateret med gennemgange, resultater og nyheder omkring NPL og alt andet inden for competitive PUBG, her på gaming.dk!