I går aftes blev første uge af LCS afsluttet, med blandede resultater for ligaens danskere. Se resultaterne her. 


Dagens første kamp var FlyQuest imod Optic Gaming

Begge hold vandt deres åbningskamp i lørdags, og skulle derfor kæmpe om at slutte første uge ubesejret. FlyQuest, med den danske jungler Santorin, startede kampen skidt ud, og måtte lige så stille prøve at komme tilbage i kampen. Dette lykkedes, og med en flot præstation fra både Santorin og Pobelter slutter FlyQuest deres første uge 2-0. 

FlyQuest 1-0 Optic Gaming


Dagens anden kamp var igen med dansk deltagelse. Cloud 9 imod 100 Thieves

Begge hold startede sæsonen ud med et nederlag, og er begge set som potentielle top hold denne sæson. Cloud 9 viser gode takter fra start, og især jungler Svenskeren laver gode ganks tidligt i kampen Dette giver Cloud 9 en solid føring. I løbet af kampen er der intet 100T kan stille op, og Cloud 9 vinder uden de store problemer efter blot 26 minutter.

Cloud 9 1-0 100 Thieves


Næste kamp på programmet var Team Liquid imod Counter Logic Gaming

Team Liquid der i år er de helt store favoritter til at vinde ligaen igen. Med en sejr i går, var det også forventet at Jensen og co. ville tage en nem sejr i dag. På trods af en lidt stille start på kampen, lykkedes det Team Liquid at vinde kampen, efter en flot præstation fra den nye support stjerne CoreJJ, med Doublelift ved sin side. Dette sender Team Liquid videre til næste uge ubesejret, hvor CLG ender ugen 0-2.  

Team Liquid 1-0 Counter Logic Gaming


I dagens fjerde kamp skulle to vindere fra åbningsdagen mødes, nemlig Team Solo Mid imod Clutch Gaming

TSM der i går vandt en flot åbningskamp imod 100 Thieves gik ind til kampen med store forventninger fra fans. De starter også kampen godt ud, og kommer foran 5-0 i kills. Dog skulle der ikke mere end en dårlig fight ved dragen til, før at momentum vendte i kampen. Clutch Gaming får fat, og lukker derfra kampen på effektiv vis, imod et TSM hold der slet ikke kan følge med. TSM må tage sig til takke med en 1-1 i første uge, hvor Clutch Gaming går ubesejret 2-0. 

Team Solo Mid 0-1 Clutch Gaming


Sidste kamp på ugen var to hold der begge tabte på åbningsdagen, nemlig Golden Guardians imod Echo Fox

Ligesom i går kommer Froggen og Golden Guardians dårligt fra start. De har svært ved at finde det gode samarbejde frem, og det bliver straffet af Echo Fox, der spiller en bedre kamp end på åbningsdagen. Echo Fox ender med at vinde kampen, og slutter derfor ugen 1-1. Golden Guardian slutter ugen med en skuffende 0-2. 

Golden Guardians 0-1 Echo Fox


Efter første uge er stillingen følgende: 

Følg med igen når uge 2 starter på næste lørdag fra kl.


187
gg
100 kr.
169
x-bet.co
100 kr.
1089
Nordic
1489 kr.
844
Nordic
1599 kr.
671
Nordic
699 kr.